Facebook marketing kampány

No Comments
Kérjük, hogy ossza meg, mert az ismerőseit is érdekelheti. Köszönjük

A Brainturbo győri irodája kért fel Facebook marketing kampány indítására

A Facebook marketing kampány indítás célja érdeklődők szerzése a nyelvtanfolyamra, amely egyedülálló módon préseli bele a tudást szürkeállományunkba. Ha valakinek stresszt okozott eddig a nyelvtanulás, akkor itt ellazulva építheti be a nyelvtudást végtelen elméjébe.

Miben más a Facebook kampány a Facebook posztolástól?

Facebook közösségi marketing kampány

Facebook közösségi marketing kampány

A Facebook kampány során érdeklődőket kell vinnünk a győri Brainturbo weboldalára, mely próbaórákkal igyekszik az érdeklődőket tényleges ügyfelekké konvertálni. A feladat nem egyszerű, mert ez egy alapvetően nem olcsó nyelvtanfolyam, ám az olcsó tudjuk milyen… Az olcsóról már Ön is biztosan mindent tud, éppen ezért tudatosan kerüli azt és választja a drágábbat! Megelőzve ezzel oly sok problémát, amelyet az olcsó dolgok jelentenek! Válaszolva a kérdésre, a Facebook marketing kampánnyal célzottan érhet el új érdeklődőket, akiket rögtön a weboldalára irányíthat. Mivel a posztok megosztását drasztikusan visszavették, ezért már nem nagyon érhet el velük új érdeklődőket. Marad a kampányolás, amelyért a Facebook szép summát zsebel be a válllkozóktól.

A Facebook kampány célja?

A Facebook marketing kampány célja a brainturbogyor.hu weboldalra konkrét érdeklődőket vinni a térségből. Nagyon fontos lesz a regionális beállítás, az előzetes egyeztetés, hogy milyen életkorúak az ügyfelek, a nemek harcai, milyen végzettséggel rendelkeznek, mivel foglalkoznak. Ezek az információk nagyok sokat segítenek abban, hogy a Facebook kampány tényleg csak a potenciális ügyfeleket érje el.

Miért jó erre a Facebook kampány?

A Facebook kampány során ingyenes próbaóra lehetőséget hirdetünk, amely semmilyen kockázattal nem jár. Tehát az érdeklődők semmilyen rizikót nem vállalnak azzal, ha kipróbálják a képzési rendszert és magukat. Az értékesítés már azután veszi kezdetét, hogy ott jártak, megismerték a környezetet, a technológiát, a tanárokat. S ezután már nem lehet objektíven azt mondani, hogy nem érdekel A DOLOG… Hiszen ott van egy szubjektív élmény! A marketing pontosan erről szól, hogy egy-egy vállalkozás, vállalat milyen szubjektív élményt tud adni a kedves leendő és meglévő ügyfeleinek.

Sikeres lehet egy Facebook kampány?

A Facebook kampány célja és sikere! Tehát a kampánnyal el kell juttatni a megfelelő célközönséghez a próbaóra lehetőségét, elkalauzolni az érdeklődőket a weboldalra. A weboldalon pedig megtörténik az érdeklődés konkretizálása, melyet egy űrlapon keresztül tudnak benyújtani a kedves Olvasók. A Facebook nem feltétlen ad el azonnal, de jelentős mértékben tud rásegíteni egy ilyen klassz kezdeményezés sikerességére, mert célzottan tudjuk körülírni, hogy kiknek szól a kampány.

Online Facebook marketing kampány

Online Facebook marketing kampány

Facebook marketing célzás!

A Facebook marketing és egyáltalán a Facebook zsenialitása, hogy mindent tud Önről is, tényleg mindent. Még akkor is ismeri a szokásait, ha nincs regisztrálva. Na félre a tréfával, mert úgy is regisztrálva van Ön is… Szóval, a Facebook nagyon sokat tud rólunk, ezt lehet egy jól felépített kampánnyal meglovagolni, mert pontosan körül lehet írni, hogy kiket akarunk elérni a kedves ügyfeleink részére. Ezek a személyek pedig igazán nagy meglepetéseket szoktak okozni – pozitív értelemben -, mert kiugró számok szoktak születni a későbbi rendelések, vásárlások terén! Azonban ahhoz még dolgozni, kommnikálni kell kell velük.

Mi a véleménye a Facebook kampány cikkemről?

A Facebook marketing kampány menedzselésében Önnek is tudunk segíteni. Nyomasztja a sok és végeláthatatlan folyamat? Bízza ránk Facebook reklámját, levesszük vállairól ezt a terhet. Ne aggódjón jó kezekbe kerül, mert rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk már a Facebook marketing vonalról!

A Pallas Communication Reklámügynökség sokkal többet rejt magában egy klasszikus marketing tanácsadó vállalkozásnál. Bökönyi Norbert - az alapító - állandó lendülettel és lelkesedéssel keresi ügyfeleinek az újabb és újabb értékesítési megoldásokat. Valódi, hamisíthatatlan gyakorlati szakember, aki az életben is adott már el ezernyi terméket! Nem csak meséket sző arról, hogy hogyan kéne valamit felépíteni, hanem meg is valósítja a klienseinek a vágyait, elérendő céljait. Olykor a nulláról épít fel egy vállalkozást a terméktől, a weboldalán át, a komplett marketing kampányig. Már működő, profitot termelő vállalkozásoknak is szívesen segít a folyamatos, biztonságos megtérülés növelésében. Ezért azonban sokat kell dolgozni! Az áldozatos és folyamatos munka biztosítja az előrehaladást. Lépésről-lépésre meghozza a várt eredményeket. Legfőbb erőssége a konkrét eredmények realizálása mellett a komplex online marketing szemlélet. Úgy sakkozik a marketing eszközökkel: Google SEO, Google AdWords kampány, Facebook kampány, Email adatbázis építés, Hírlevél marketing, Hírlevél szövegírás, EDM kampány, Tartalomfejlesztés, Videó marketing, Affiliate marketing, Komplex médiavásárlás és kampány kivitelezés, hogy abból kézzelfogható, folyamatosan növekvő értékesítés történik. Bár rendszeresen hívják előadónak, folyamatosan publikál, mégis a legnagyobb kitüntetés egy őszinte köszönet, hála az ügyfeleitől.

Rólunk és a blogról

Bökönyi Norbert Online marketing expert

Bökönyi Norbert - Online marketing expert/Database marketing specialist

Hogyan érheti el Ön is üzleti céljait? Hogyan fog Önnek is teljesülni az online értékesítésben áhított célkitűzése? Mi ismerjük a receptet! Kipróbáltuk, megsütöttük, működik. Megkóstolja? A puding próbája...

Jelentkezzen INGYENES elemzésünkre! (Rövidesen elérhető)

Az internetes ügyfélszerzés egyik alapját azok az érdeklődők képezik, akik a Google keresőből találnak rá a weboldalára. Ezzel a látogatószerzési módszerrel egy folyamatos, masszív ügyfélkört tud képezni Ön is, amelyet aztán más marketing eszközökkel tovább atud bővíteni. ITT ÉS MOST EGY INGYENES SEO ELEMZÉST KÍNÁLUNK ÖNNEK!

101 hasznos tipp... Rövidesen!

Online marketing segítségre van szüksége? Keressen minket bátran!

Csaba Mile
Csaba Mile
12:34 17 Jun 20
after 2 years of collaboration, professionalism and flexibility resulted in a Google Ads business that produced very... good metrics. I can only recommend :)read more
Andrea Kovács
Andrea Kovács
12:40 20 Apr 20
Norbert, We are very grateful for your resilient attitude in a crisis situation, for your loyal behavior towards us.... Thanks for the "Free Webinars" from which we got a lot of good ideas too. And thank you for the extra time you took to get us out of the chase as well. Andrea Kovácsread more
István Szabó
István Szabó
17:40 23 Nov 19
During the ordering process, Google Ads ads management, SEO building and Facebook ad management were discussed. I... didn't have any problems. While the Pallas Communication team is not lightning fast, it puts on the table extremely precise work and I thank them for their outstanding results. A professional team, they do an outstanding job in our online marketing. Norbert Bökönyi is the best Adwords and Internet marketing expert for me. We need to slowly increase the quantities we order from our suppliers, and we have received as many orders as he has managed our Google Adwords account and marketing. Thank you for the results.read more
László Németh
László Németh
09:48 19 Nov 19
Slowly For two years we have been working with the agency, the service I received and the ideas have exceeded my... expectations. We use Google Ads, AdWords and SEO services and we achieved good results in all three areas.read more
Ádám Kiss
Ádám Kiss
07:29 25 Oct 19
Thank you very much for your work on our Facebook and Instagramm pages and for all the great ideas and friendly... attitude!read more
See All Reviews

Még több izgalmas poszt?

Nézze meg az összeset

Ön mit szól ehhez?

MOST TÉRÍTÉSMENTES! KORONA VÍRUS WEBINAR VEZETŐKNEK, CÉGTULAJDONOSOKNAK