Reszponzív weboldal megbízás

No Comments
Kérjük, hogy ossza meg, mert az ismerőseit is érdekelheti. Köszönjük

Reszponzív weboldal megbízást kaptunk egy ausztriai oldal elkészítésére

A reszponzív weboldal megbízást a kapuvári Fensterwerk-től kaptuk meg. A vállalkozás vezetőjével már évek óta dolgozunk együtt az ügyfélszerzés hatékonyságának növelésében. Most egy új reszponízv weboldal indítását találtuk ki, melyet kifejezetten Ausztriára fogunk megnyitni.

Reszponzív weboldal megbízás

Reszponzív weboldal megbízás

Ausztriában építünk responsive weboldalt?

Ugyanis a célközönség és a Google szemében is hitelesebb egy weboldal, ha az adott célpiac nyelvén érhető el. Ráadásul a Google, azaz a www.google.at más igényeket is támaszt a weboldalakkal kapcsolatban. Mégpedig a weboldal osztrák szerveren kell fusson ahhoz, hogy könnyebben érjen el helyezéseket a megfelelő kulcsszavakra. Ezzel nem árulok el nagy titkot, ha azt írom, hogy természetesen a célkitűzés a jó pozíciók megszerzése ezzel az új, reszponzív weboldal projekttel. Az ottani érdeklődők konvertálása a célkitűzés, melyhez keresőoptimalizálást is bevetünk.

Mennyire áll közel hozzánk a külföldi reszponzív weboldal indítás?

Miután az internet térhódításával a határok eltűntek, ezért nagyon sok ügyfelünket motiválom a külföldi terjeszkedés irányába. Egy külföldi reszponzív weboldal nagyon sokat tud hozni a konyhára, mert ott sokkal magasabb a diszkrecionális, azaz szabadon elkölthető jövedelem. Egy újabb leplet rántok le, mert nem ez lesz az első ilyen projektünk. Még azt is elárulom, hogy nem csak Ausztriában indítottunk magyar ügyfelekkel ilyen reszponzív weboldalakat, azaz ügyfélgyárakat.

Csak úgy az ölébe hullhat ezernyi ügyfél?

Teljesen őszinte leszek, ez egy hosszú folyamat, mert egy új projekttel, egy új reszponzív weboldallal dolgozni kell. Ráadásul mindezt “külföldön” kell megtenni. Ami nem olyan egyszerű, de mi szeretjük a kihívásokat, mert itthon már számos sikert könyveltünk el. Úgy gondolom, hogy egy vállalkozás – akár az egyén –  evolúciója abba az irányba kell, mutasson, hogy mindig nagyobb célokat tűz ki maga elé, s el is éri azokat. Mindig nagyobb hegyeket kell megmászni, mert ez a vállalkozói lét rendje, hogy újabb és újabb kihívásokat állítunk magunk elé, amelyeket aztán el is érünk.

Reszponzív weboldal fejlesztés

Reszponzív weboldal fejlesztés

A külföldi reszponzív weboldal ötlet sokaknak megakad a torkán!

Bizony kár volna tagadnom, hogy nagyon sok ügyfelemet buzdítom erre, de sokuk még nem adta be a derekát egy külföldi weboldal indítására, mert bizonytalanok. Nem tudják, mit hozhat és félnek kockáztatni. Pedig a vállalkozói lét a kockázatokról, a felelősségvállalásról szól, ezért nem adom fel! Továbbra is rágom az ügyfeleim és az Olvasóim fülét, hogy haladjanak előre, érjék el a céljaikat, valósítsák meg az álmaikat, mert ez ma mind sokkal könnyebben elérhető, mint mondjuk 100, 50, 20 évvel ezelőtt.

Egy nálunk gazdagabb ország vizeiben halászni?

Az maga a mennyország, mert sokkal magasabb árakat lehet elfogadtatni. Bizony, marketing vonalon sem árulok zsákba macskát… Ott jelentősen magasabb árakon dolgozunk, mint itthoni vizeken evezve, de ez biztosan nem éri meglepetésként, mert a hazai piac más. Sokan csak az árakat nézik, mert még mindig nem tanulták meg, hogy a 20, 50, 100 ezer forintokért weboldalt készítő cégek eltűnnek, amikor szükség lenne a támogatásra, a support-ra. Csak akkor realizálja a legtöbb vezető, hogy miért is volt olcsó… Éppen ezért itthon is válasszon magának olyan partnert ezen a vonalon, akinek számos referenciája van. Olyan partner mellett döntsön, aki kiáll a vállalkozása élére fotóval, videóval, vonalas telefonnal, címmel és számos ajánlással. A külföldi terjeszkedés pedig csak motoszkáljon a fejében… Remélem, hogy elültettem a gondolatot és szépen kihajt, ha nem is azonnal… Akkor majd jussak eszébe.

Még pár gondolat a termékről!

A Fensterwerk télikerteket gyárt, épít. Ezek nagyon különleges termékek, amelyeket elsősorban az osztrák piacon értékesít. Egy ilyen télikert egy középkategóriás, jól felszerelt autó ára is lehet. Tehát egy ilyen terméket nem is olyan egyszerű értékesíteni, de mégis nem egy kettőt adnak el. Ebben az én kezem is benne van, mert az online marketinget, a kampányaikat mi kezeljük. A cél Ausztriában tovább fokozni a jelenlétet és még többet értékesíteni.

Mi a véleménye a reszponzív weboldal cikkről?

Ha kikelt a mag, a külföldi terjeszkedés gondolata, akkor keressen meg. Ha pedig itthon szeretné responsive weboldalát csatarendbe állítani, akkor se feledjen el, mert állok rendelkezésedre.  Szimpatikus az írásom? Felkorbácsoltam a kedélyeit? Belefogna most egy responsive weboldalba? Keressen meg! Küldjön egy e-mailt vagy hívjon fel minket és fogjunk hozzá a tervei megvalósításához!

A Pallas Communication Reklámügynökség sokkal többet rejt magában egy klasszikus marketing tanácsadó vállalkozásnál. Bökönyi Norbert - az alapító - állandó lendülettel és lelkesedéssel keresi ügyfeleinek az újabb és újabb értékesítési megoldásokat. Valódi, hamisíthatatlan gyakorlati szakember, aki az életben is adott már el ezernyi terméket! Nem csak meséket sző arról, hogy hogyan kéne valamit felépíteni, hanem meg is valósítja a klienseinek a vágyait, elérendő céljait. Olykor a nulláról épít fel egy vállalkozást a terméktől, a weboldalán át, a komplett marketing kampányig. Már működő, profitot termelő vállalkozásoknak is szívesen segít a folyamatos, biztonságos megtérülés növelésében. Ezért azonban sokat kell dolgozni! Az áldozatos és folyamatos munka biztosítja az előrehaladást. Lépésről-lépésre meghozza a várt eredményeket. Legfőbb erőssége a konkrét eredmények realizálása mellett a komplex online marketing szemlélet. Úgy sakkozik a marketing eszközökkel: Google SEO, Google AdWords kampány, Facebook kampány, Email adatbázis építés, Hírlevél marketing, Hírlevél szövegírás, EDM kampány, Tartalomfejlesztés, Videó marketing, Affiliate marketing, Komplex médiavásárlás és kampány kivitelezés, hogy abból kézzelfogható, folyamatosan növekvő értékesítés történik. Bár rendszeresen hívják előadónak, folyamatosan publikál, mégis a legnagyobb kitüntetés egy őszinte köszönet, hála az ügyfeleitől.

Rólunk és a blogról

Bökönyi Norbert Online marketing expert

Bökönyi Norbert - Online marketing expert/Database marketing specialist

Hogyan érheti el Ön is üzleti céljait? Hogyan fog Önnek is teljesülni az online értékesítésben áhított célkitűzése? Mi ismerjük a receptet! Kipróbáltuk, megsütöttük, működik. Megkóstolja? A puding próbája...

Jelentkezzen INGYENES elemzésünkre! (Rövidesen elérhető)

Az internetes ügyfélszerzés egyik alapját azok az érdeklődők képezik, akik a Google keresőből találnak rá a weboldalára. Ezzel a látogatószerzési módszerrel egy folyamatos, masszív ügyfélkört tud képezni Ön is, amelyet aztán más marketing eszközökkel tovább atud bővíteni. ITT ÉS MOST EGY INGYENES SEO ELEMZÉST KÍNÁLUNK ÖNNEK!

101 hasznos tipp... Rövidesen!

Online marketing segítségre van szüksége? Keressen minket bátran!

Csaba Mile
Csaba Mile
12:34 17 Jun 20
after 2 years of collaboration, professionalism and flexibility resulted in a Google Ads business that produced very... good metrics. I can only recommend :)read more
Andrea Kovács
Andrea Kovács
12:40 20 Apr 20
Norbert, We are very grateful for your resilient attitude in a crisis situation, for your loyal behavior towards us.... Thanks for the "Free Webinars" from which we got a lot of good ideas too. And thank you for the extra time you took to get us out of the chase as well. Andrea Kovácsread more
István Szabó
István Szabó
17:40 23 Nov 19
During the ordering process, Google Ads ads management, SEO building and Facebook ad management were discussed. I... didn't have any problems. While the Pallas Communication team is not lightning fast, it puts on the table extremely precise work and I thank them for their outstanding results. A professional team, they do an outstanding job in our online marketing. Norbert Bökönyi is the best Adwords and Internet marketing expert for me. We need to slowly increase the quantities we order from our suppliers, and we have received as many orders as he has managed our Google Adwords account and marketing. Thank you for the results.read more
László Németh
László Németh
09:48 19 Nov 19
Slowly For two years we have been working with the agency, the service I received and the ideas have exceeded my... expectations. We use Google Ads, AdWords and SEO services and we achieved good results in all three areas.read more
Ádám Kiss
Ádám Kiss
07:29 25 Oct 19
Thank you very much for your work on our Facebook and Instagramm pages and for all the great ideas and friendly... attitude!read more
See All Reviews

Még több izgalmas poszt?

Nézze meg az összeset

Ön mit szól ehhez?