Instagram posztolás, mint szolgáltatás

No Comments
Kérjük, hogy ossza meg, mert az ismerőseit is érdekelheti. Köszönjük

Instagram posztolás, mint szolgáltatás

Az Instagram az egyik leggyorsabban növekvő közösségi média platform, mivel lehetővé teszi a felhasználók számára, beleértve a vállalkozásokat is, hogy vizuális történeten keresztül mutassák be, miről is szólnak. Nem meglepő, hogy ez óriási sikert aratott a vizuálisan orientált fogyasztói csoport számára, akivé váltunk. Az Instagram-on világszerte több mint 400 millió aktív felhasználó van, és e felhasználók 60% -a napi szinten aktív. Az Instagram platformja elég egyszerűnek tűnik, de a marketing eszközként való használatában fontos, hogy minden kínált funkciót megismerjünk.

Hogyan készíthetünk egyszerre kiemelkedő tartalmat és hogyan kezelhetjük professzionálisan a naponta közzétett ezer egyéb fotó és videó között?

Ez a két kérdés, amelyekre a cikkben választ szeretnénk adni.

Miért éppen az Instagram?

Azért, mert az Instagram gyorsan a legnépszerűbb platformá nőtte ki magát, és az iparától függően vitathatatlanul az egyik legígéretesebb a vállalkozások számára.

Az üzleti profil a legjobb módszer arra, hogy adatokat szerezzen a követői szokásairól bővebben.

Alapvető Instagram profilelemek

insta posztolás

Alapvető Instagram profil elemek

Instagram-profilja a platformon belüli kezdőlapként szolgál. Fontos megbizonyosodni arról, hogy profilja teljes és rendelkezik minden releváns információval, amelyek követői számára egyértelműsíteni fogják az oldalát, hogy mivel foglalkozik. Az első dolog, amire érdemes összpontosítania, az a megfelelő arculat kialakítása az egységes hangulat megteremtése.

Üzleti célok?

Amennyiben Önben megszületett a gondolat, hogy üzleti profilt hozzon létre abban az esetben profikra is bízhatja Instagram posztolását. Miért? Mert így kiegyensúlyozott lesz a social media jelenléte, ami nagyon fontos szempont a követői szemében. Nem utolsósorban Önnek csak a nyersanyagot kell legyártania posztjaihoz, a kreatívokat pedig hozzáértő szakemberekre bízhatja, a marketing szövegeivel együtt.

Függetlenül attól, hogy újonnan érkezett az Instagram platformhoz, vagy van már meglévő profilja, és csak a jelenlét növelésének módjait keresi, mindig fontos, hogy először világos célokat fogalmazzon meg. A célok meghatározása segít meghatározni a stratégiát és a közös munka folyamán így olyan tartalmat tudunk létrehozni, amely növeli az esélyeket a kitűzött célok elérésére.

Íme néhány általános cél, amelyet elérhetünk az Instagram marketing segítségével:

termékek és / vagy szolgáltatások bemutatására

 

 • Közösséget építés
 • Márkahűség növelés
 • Hirdetések létrehozása a potenciális ügyfeleknek
 • A márka ismertségének növelése
 • A vállalkozás értékeinek bemutatása
 • Hírek és frissítések megosztása

Ezek mind olyan reális célok, amelyek az Instagram, mint marketingeszköz segítségével elérhetőek. Ha Ön igényli ezen szolgáltatásunkat, mi segítünk olyan reális célt találni vállalkozásának, amelyet a közös munka során könnyen meg tudunk valósítani. Az Instagram posztolás, mint szolgáltatás egyre elterjedtebb, ahogy a közösségi média is egyre nagyobb teret hódít, úgy válik fontosabbá, hogy professzionálisan használják a vállalkozások ezeket a felületeket. Mi ebben igyekszünk ügyfeleinknek segíteni.

A legjobb, ha több célt választunk az Instagram stratégiához, mert a fent felsoroltak közül több együttesen is jól tud működni.

 

Tartalmi oszlop kialakítása

Bármely közösségi média stratégia alapja a tartalomra épül. Minden vállalkozás méretétől, iparától vagy helyétől függetlenül rengeteg potenciális tartalommal rendelkezik, amelyeket megoszthat az Instagram-on. Ezt a szolgáltatásunkat azért találtuk ki, mert azt tapasztaltuk, hogy ügyfeleinknek sokszor nehézséget okoz a vállalkozás vezetése mellett inspirációt meríteni. Mi segítünk megtalálni azokat a témákat, amelyek követői számára izgalmasak lesznek és a vállalkozás növekedését fogják szolgálni. Ez egy közös munkafolyamat, amiben megbízóinkkal együtt dolgozzuk ki az tartalompilléreket.

Az Instagram sikere azonban nem csak néhány nagyszerű kép vagy videó közzétételén alapszik. Szükség van továbbá világos jövőképre, tiszta vizuális stílusra, a célközönség ismeretére és végül következetességre. Ezekkel az elemekkel együtt az Instagram hatalmas eredményeket hozhat a vállalkozás számára.

 

Egységes stílus kialakítása

Mivel az Instagram vizuális platform, stílusismertetőkre is szükség van. A következetesség tehát minden szempontból kulcsfontosságú. Közösen egy stílus útmutatót állítunk össze, amelyek tartalmazhatnak a bejegyzések kialakításától és elrendezésétől az őket kísérő hashtag-ekig mindent.

Fontosabb szempontok:

 • Kompozíció
 • Meghatározó szín paletta
 • Filterek
 • Hashtagek
 • Leírások

 

Az Instagram sikere azonban nem csak néhány nagyszerű képen vagy videón múlik. Egységesen fontos a tiszta, vizuális stílus, a célközönség ismerete és a következetesség. Ezekkel az elemekkel együtt az Instagram hatalmas eredményeket hozhat a vállalkozás számára.

Leírások

Minden bejegyzésnél központi elem a hozzá tartozó frappáns leírás készítése. Mind a fényképeknél, mind a videóknál, fontos szerepet játszik abban, hogy hívogatóbbá tegye őket, és útmutatást adjon a felhasználóknak, hogy mit akartunk kifejezni a poszt vizuális részével.

Instagram posztolás, mint szolgáltatás

A fotó vagy a videó végső soron a fő attrakció, de az értelmezésében meghatározó a mellékelt szöveg is. Ez egyben nagyszerű lehetőség arra, hogy a követőinket interakcióra buzdítsuk. Jó eszköz ehhez például a nyílt kérdések feltevése, amikhez a követők általában szívesen hozzászólnak. Például kérdezze meg a közönségét, hogy mit gondolnak az újonnan piacra dobott termékéről, vagy ösztönözze őket arra, hogy megosszák egy bizonyos témával kapcsolatos véleményüket. A megfelelő leírás rengeteg elköteleződést válthat ki, ami segít a hasznos visszajelzések összegyűjtésében, amelyek aztán alkalmazhatók az általános üzleti célok elérésében. Sok éves szövegírói tapasztalatunkkal természetesen ebben a feladatkörben is állunk ügyfeleink rendelkezésére és segítünk abban, hogy igazán hatásos, frappáns szövegek kísérjék a kreatív anyagokat.

 

Instagram fiók kezelése

Instagram fiók kezelése

Az Instagram vizuális történetmesélésre szolgál a fogyasztók számára. A sikeres Instagram stratégia érdekében fontos figyelemmel kísérni és észrevenni a trendeket és azt, hogy milyen típusú tartalmak segítenek elérni a kitűzött célokat. Az Instagram posztolás, mint szolgáltatás során arra törekszünk, hogy ezt a feladatot sikeresen elvégezzük ügyfeleink helyett. Soha nem könnyű lojális követőket kialakítani valamilyen online csatornán, de megfelelő megközelítéssel és egy kis kísérletezéssel közösen megtalálhatjuk a márkájának megfelelő megközelítést. Az Instagramon való jelenlét szolgáltatásunkkal kiegészülve nagy hatással lehet az Ön imázsára, a márka ismertségére, az elérésére és végső soron a vállalkozás bevételeire is.

 

 

A Pallas Communication Reklámügynökség sokkal többet rejt magában egy klasszikus marketing tanácsadó vállalkozásnál. Bökönyi Norbert - az alapító - állandó lendülettel és lelkesedéssel keresi ügyfeleinek az újabb és újabb értékesítési megoldásokat. Valódi, hamisíthatatlan gyakorlati szakember, aki az életben is adott már el ezernyi terméket! Nem csak meséket sző arról, hogy hogyan kéne valamit felépíteni, hanem meg is valósítja a klienseinek a vágyait, elérendő céljait. Olykor a nulláról épít fel egy vállalkozást a terméktől, a weboldalán át, a komplett marketing kampányig. Már működő, profitot termelő vállalkozásoknak is szívesen segít a folyamatos, biztonságos megtérülés növelésében. Ezért azonban sokat kell dolgozni! Az áldozatos és folyamatos munka biztosítja az előrehaladást. Lépésről-lépésre meghozza a várt eredményeket. Legfőbb erőssége a konkrét eredmények realizálása mellett a komplex online marketing szemlélet. Úgy sakkozik a marketing eszközökkel: Google SEO, Google AdWords kampány, Facebook kampány, Email adatbázis építés, Hírlevél marketing, Hírlevél szövegírás, EDM kampány, Tartalomfejlesztés, Videó marketing, Affiliate marketing, Komplex médiavásárlás és kampány kivitelezés, hogy abból kézzelfogható, folyamatosan növekvő értékesítés történik. Bár rendszeresen hívják előadónak, folyamatosan publikál, mégis a legnagyobb kitüntetés egy őszinte köszönet, hála az ügyfeleitől.

Rólunk és a blogról

Bökönyi Norbert Online marketing expert

Bökönyi Norbert - Online marketing expert/Database marketing specialist

Hogyan érheti el Ön is üzleti céljait? Hogyan fog Önnek is teljesülni az online értékesítésben áhított célkitűzése? Mi ismerjük a receptet! Kipróbáltuk, megsütöttük, működik. Megkóstolja? A puding próbája...

Jelentkezzen INGYENES elemzésünkre! (Rövidesen elérhető)

Az internetes ügyfélszerzés egyik alapját azok az érdeklődők képezik, akik a Google keresőből találnak rá a weboldalára. Ezzel a látogatószerzési módszerrel egy folyamatos, masszív ügyfélkört tud képezni Ön is, amelyet aztán más marketing eszközökkel tovább atud bővíteni. ITT ÉS MOST EGY INGYENES SEO ELEMZÉST KÍNÁLUNK ÖNNEK!

101 hasznos tipp... Rövidesen!

Online marketing segítségre van szüksége? Keressen minket bátran!

Csaba Mile
Csaba Mile
12:34 17 Jun 20
after 2 years of collaboration, professionalism and flexibility resulted in a Google Ads business that produced very... good metrics. I can only recommend :)read more
Andrea Kovács
Andrea Kovács
12:40 20 Apr 20
Norbert, We are very grateful for your resilient attitude in a crisis situation, for your loyal behavior towards us.... Thanks for the "Free Webinars" from which we got a lot of good ideas too. And thank you for the extra time you took to get us out of the chase as well. Andrea Kovácsread more
István Szabó
István Szabó
17:40 23 Nov 19
During the ordering process, Google Ads ads management, SEO building and Facebook ad management were discussed. I... didn't have any problems. While the Pallas Communication team is not lightning fast, it puts on the table extremely precise work and I thank them for their outstanding results. A professional team, they do an outstanding job in our online marketing. Norbert Bökönyi is the best Adwords and Internet marketing expert for me. We need to slowly increase the quantities we order from our suppliers, and we have received as many orders as he has managed our Google Adwords account and marketing. Thank you for the results.read more
László Németh
László Németh
09:48 19 Nov 19
Slowly For two years we have been working with the agency, the service I received and the ideas have exceeded my... expectations. We use Google Ads, AdWords and SEO services and we achieved good results in all three areas.read more
Ádám Kiss
Ádám Kiss
07:29 25 Oct 19
Thank you very much for your work on our Facebook and Instagramm pages and for all the great ideas and friendly... attitude!read more
See All Reviews

Még több izgalmas poszt?

Nézze meg az összeset

Ön mit szól ehhez?