Online kampány szervezés

No Comments

Online kampány szervezés a Billerbeck-nek!

Nagy örömmel fogadtuk az online kampány szervezés felkérését a Billerbeck részéről. A textilipari vállalat részletes bemutatása gondolom nem szükséges, mert mindenki ismeri. A kampánytervezés, hirdetésszervezés vonalon történő megbízás célja új mintaboltjuknak beharangozása.

Online kampány szervezés. Miből áll egy online marketing kampány szervezése?

Online kampány szervezés. Miből áll egy online marketing kampány szervezése?

Miért fontos egyáltalán a kampánytervezés,  szervezés?

Az online kampány szervezés önmagában is rengeteg buktatót tartogat magában, ezért a nagyobb vállalatok csípőből kiszervezik a marketingnek ezt a szeletét, mert nyűgös nekik ez a tevékenység. Ráadásul egy médiavásárló nem csekély marketing keretet tud megtakarítani a Megbízó részére, mert bejáratott kapcsolatai vannak ezen a területen. Egy médiavásárló több vállalkozásnak fogja össze a médiavásárlásait, ezért komolyabb vásárlóerővel bír, mint egy nagyvállalat önmagában.

Milyen előnnyel jár ez a médiavásárló vállalkozás ügyfeleire nézve?

Csak kedvezőbb lesz a hirdetési felület és ennyi? Nem csupán a marketing büdzsé előnyére történik a szakszerű médiavásárlás. Egy profi médiavásárló górcső alá veszi a releváns felületeken belül a legjobb hirdetési pozíciókat is. Felülvizsgálja az időzítés kérdéseit és a kampány hosszát is, sőt számításba veszi az e-mail adatbázis építés lehetőségeit is.

E-mail adatbázis egy branding kampányból?

Egy tapasztalt médiavásárló az online kampány szervezés során minden lehetőséget megvizsgál, amely az ügyfél előnyére válhat. Egy sakkozó szemével figyeli a lehetséges lépéseket és megkeresi a legjobb kombinációt. Hiszen az online marketing kampány hatására látogatók is fognak érkezni a Billerbeck weboldalára.

Miért ne fognánk meg ezeket az érdeklődőket?

Az ügyfél eleve költ a barnding kampány, beharangozó kampány tervezésére, médiafoglalására. Miért ne fognánk meg a befolyó látogatók egy részét? Kérjük el az e-mail címüket? Természetesen! Tegye meg Ön is a weboldalán ezt a lépést, ha eddig kimaradt volna, mert értékes ügyfelektől eshet el a vállalkozása.

Az online marketing kampány tervezés nem is olyan könnyű feladat manapság, amikor ezernyi weboldal között választhat az ember. Vajon melyik hozza a megfelelő érdeklődőket?

Az online marketing kampány tervezés nem is olyan könnyű feladat manapság, amikor ezernyi weboldal között választhat az ember. Vajon melyik hozza a megfelelő érdeklődőket?

Milyen motivációval kérheti el a címüket?

Az e-mail címek jó szívvel történő megadása manapság nem túl gyakori jelenség, főleg, ha hírlevélről van szó. Kivételek erősítik a szabályt… De azért van rá mód, ha valami klassz dolgot kapnak cserébe az olvasók, érdeklődők. A kíváncsiság feloldja az e-mail címek megadásából származó belső feszültséget.

Mi a teendő?

Találjon ki Ön is valami frappánsat, amit fel tud ajánlani az olvasóinak. Ha nincs erre ideje vagy netán türelme, akkor mi is szívesen segítünk egy ilyen érték létrehozásában, mert általában tudás anyagot, információt szokás ilyenkor adni. Persze lehet kedvezmény, ajándék is, de utóbbiakkal óvatosan bánjon, mert visszafelé sülhet el.

Ne feledje, ha online hirdetésszervezésen gondolkodik!

Érdemes ezt is marketing szakértőre bízni, mert egy médiavásárló egészen más kampányt tesz le az asztalra, mint egy laikus. Ha mégis önállóan végzi, akkor gondolja végig, hogy kik a legrelevánsabb ügyfelek és próbáljon témába vágó weboldalakat keresni. Ügyeljen az online kampány szervezés során, hogy fogja meg az olvasóit!

 

A Pallas Communication Reklámügynökség sokkal többet rejt magában egy klasszikus marketing tanácsadó vállalkozásnál. Bökönyi Norbert - az alapító - állandó lendülettel és lelkesedéssel keresi ügyfeleinek az újabb és újabb értékesítési megoldásokat. Valódi, hamisíthatatlan gyakorlati szakember, aki az életben is adott már el ezernyi terméket! Nem csak meséket sző arról, hogy hogyan kéne valamit felépíteni, hanem meg is valósítja a klienseinek a vágyait, elérendő céljait. Olykor a nulláról épít fel egy vállalkozást a terméktől, a weboldalán át, a komplett marketing kampányig. Már működő, profitot termelő vállalkozásoknak is szívesen segít a folyamatos, biztonságos megtérülés növelésében. Ezért azonban sokat kell dolgozni! Az áldozatos és folyamatos munka biztosítja az előrehaladást. Lépésről-lépésre meghozza a várt eredményeket. Legfőbb erőssége a konkrét eredmények realizálása mellett a komplex online marketing szemlélet. Úgy sakkozik a marketing eszközökkel: Google SEO, Google AdWords kampány, Facebook kampány, Email adatbázis építés, Hírlevél marketing, Hírlevél szövegírás, EDM kampány, Tartalomfejlesztés, Videó marketing, Affiliate marketing, Komplex médiavásárlás és kampány kivitelezés, hogy abból kézzelfogható, folyamatosan növekvő értékesítés történik. Bár rendszeresen hívják előadónak, folyamatosan publikál, mégis a legnagyobb kitüntetés egy őszinte köszönet, hála az ügyfeleitől.

Rólunk és a blogról

Bökönyi Norbert Online marketing expert

Bökönyi Norbert - Online marketing expert/Database marketing specialist

Hogyan érheti el Ön is üzleti céljait? Hogyan fog Önnek is teljesülni az online értékesítésben áhított célkitűzése? Mi ismerjük a receptet! Kipróbáltuk, megsütöttük, működik. Megkóstolja? A puding próbája...

Jelentkezzen INGYENES elemzésünkre! (Rövidesen elérhető)

Az internetes ügyfélszerzés egyik alapját azok az érdeklődők képezik, akik a Google keresőből találnak rá a weboldalára. Ezzel a látogatószerzési módszerrel egy folyamatos, masszív ügyfélkört tud képezni Ön is, amelyet aztán más marketing eszközökkel tovább atud bővíteni. ITT ÉS MOST EGY INGYENES SEO ELEMZÉST KÍNÁLUNK ÖNNEK!

101 hasznos tipp... Rövidesen!

Online marketing segítségre van szüksége? Keressen minket bátran!

Még több izgalmas poszt?

Nézze meg az összeset

Ön mit szól ehhez?