Online marketing trendek

No Comments
Kérjük, hogy ossza meg, mert az ismerőseit is érdekelheti. Köszönjük

Milyen Online marketing trendek következnek?

Nagy megtiszteltetés ért, mert zsűritagnak hívtak egy konferenciára

Az online marketing trendek követése nem áll távol a szellemiségemtől, mert csakis az maradhat talpon, aki non-stop fejleszti magát. Ezek a mai kor farkas törvényei, mert itt nem feltétlen az izomból erősebb fog győzni. Sokkal inkább annak van esélye talpon maradni, aki fifikás, furmányos módon előre látja, hogy mit hoz a jövő. Netán még jóslatokba is bocsátkozik.

Mit szónak a cégvezetők a jóslatokhoz?

Milyen trendek alakulnak az internetes marketingben?

Milyen trendek alakulnak az internetes marketingben?

Persze a cégvezetők a jóslatoknál sokkal kézzelfoghatóbb információkat szeretnek hallani, de még inkább kedvelik a számszerűen levezetett, bizonyítottan működő és bevételeket termelő marketig eszközöket. A következő marketing konferencián ilyen megoldásokról lesz szó. Itt nem a levegőbe fognak beszélni a marketing szakértő kollégák.

Milyen online marketing trendek következnek?

A VII. Mfor Marketing Konferencia „ONLINE MARKETING TRENDEK 2011” rendezvényre a fellépők kiértékelésére hívtak meg. Számos terület fogja képviseltetni magát, mint a keresőoptimalizálás, AdWords kampány, Facebook kampány, e-mail adatbázis marketing, mobil marketing.

A távoli jövőről beszélnek?

Ezek a területek nem a jövő technológiáját képviselik, ez már a jelen! A keresőmarketing, e-mail adatbázis marketing régi motorosok, de még mindig kevesen aknázzák ki ezeknek a kampányoknak az erejét. A Facebook kampány lehetőségeit szinte még senki sem alkalmazza, a vállalkozások még csak most ismerkednek a közösségi marketing lehetőségeivel.

Tartani kell az iramot!

Kedves Hölgyeim, Uraim! Nagyon fontos, hogy tartsák a marketingjükben az iramot, mert különben hamar elhúzhat önök mellett a versenytársuk! Utólag már késő lesz felismerni, hogy mit kellett volna tenni, ezért jobb megelőzni a jövőben eljöhető problémákat.

Az online marketing trendek nem várnak!

Online marketing trendek 2011-ben

Online marketing trendek 2011-ben

Indítsák el az AdWords kampányukat, bízzanak meg egy vállalkozást keresőoptimalizálásra, kezdjék meg a Facebook kampányukat, a mobil marketinget, valamint ne feledkezzenek meg a jó öreg e-mail adatbázis marketingről sem, mert ezek egymásra épülnek.

Köszönet!

Nagyon örülök és ezúton is köszönöm, hogy a felszólalók elődadásával kapcsolatban elmondhatom a véleményemet. Úgy gondolom, hogy számomra is lehet újdonság a fellépők előadásiakban, valamint magam is tudok egy más aspektusában megvilágítani marketing eszközöket és azok szinergikus használatát.

 

A Pallas Communication Reklámügynökség sokkal többet rejt magában egy klasszikus marketing tanácsadó vállalkozásnál. Bökönyi Norbert - az alapító - állandó lendülettel és lelkesedéssel keresi ügyfeleinek az újabb és újabb értékesítési megoldásokat. Valódi, hamisíthatatlan gyakorlati szakember, aki az életben is adott már el ezernyi terméket! Nem csak meséket sző arról, hogy hogyan kéne valamit felépíteni, hanem meg is valósítja a klienseinek a vágyait, elérendő céljait. Olykor a nulláról épít fel egy vállalkozást a terméktől, a weboldalán át, a komplett marketing kampányig. Már működő, profitot termelő vállalkozásoknak is szívesen segít a folyamatos, biztonságos megtérülés növelésében. Ezért azonban sokat kell dolgozni! Az áldozatos és folyamatos munka biztosítja az előrehaladást. Lépésről-lépésre meghozza a várt eredményeket. Legfőbb erőssége a konkrét eredmények realizálása mellett a komplex online marketing szemlélet. Úgy sakkozik a marketing eszközökkel: Google SEO, Google AdWords kampány, Facebook kampány, Email adatbázis építés, Hírlevél marketing, Hírlevél szövegírás, EDM kampány, Tartalomfejlesztés, Videó marketing, Affiliate marketing, Komplex médiavásárlás és kampány kivitelezés, hogy abból kézzelfogható, folyamatosan növekvő értékesítés történik. Bár rendszeresen hívják előadónak, folyamatosan publikál, mégis a legnagyobb kitüntetés egy őszinte köszönet, hála az ügyfeleitől.

Rólunk és a blogról

Bökönyi Norbert Online marketing expert

Bökönyi Norbert - Online marketing expert/Database marketing specialist

Hogyan érheti el Ön is üzleti céljait? Hogyan fog Önnek is teljesülni az online értékesítésben áhított célkitűzése? Mi ismerjük a receptet! Kipróbáltuk, megsütöttük, működik. Megkóstolja? A puding próbája...

Jelentkezzen INGYENES elemzésünkre! (Rövidesen elérhető)

Az internetes ügyfélszerzés egyik alapját azok az érdeklődők képezik, akik a Google keresőből találnak rá a weboldalára. Ezzel a látogatószerzési módszerrel egy folyamatos, masszív ügyfélkört tud képezni Ön is, amelyet aztán más marketing eszközökkel tovább atud bővíteni. ITT ÉS MOST EGY INGYENES SEO ELEMZÉST KÍNÁLUNK ÖNNEK!

101 hasznos tipp... Rövidesen!

Online marketing segítségre van szüksége? Keressen minket bátran!

Még több izgalmas poszt?

Nézze meg az összeset

Ön mit szól ehhez?