Útnak indult a Facebook Dating

No Comments
Kérjük, hogy ossza meg, mert az ismerőseit is érdekelheti. Köszönjük

Ha eddig még nem lett volna elég párkereső app vagy oldal az interneten, akkor most a Facebook tett róla, hogy még egy lehetőséggel bűvöljön a lista. A tavalyi F8 konferencián bejelentett új lehetőség nem olyan régen élesedett Az Egyesült Államokban és, ha minden igaz jövőre Európában is elérhető lesz.

Facebook Dating használata

Amit a Facebook Dating nyújthat Önnek is

A Facebook Dating a közösségi oldalon egy külön fülön lesz elérhető, akár az alkalmazások vagy a csoportok. Egy külön profilt hoz majd létre számára a Dating, így nem lesz látható a teljes profilja csak, ha Ön adja meg.

A szolgáltatás a már meglévő alkalmazásokhoz hasonlóan működik. Válogathat a jelöltek közül és dönthet a kedvelésről vagy elutasításról. A Facebook ígérete szerint nem fogja ismerősökkel összehozni, csak ha mind a ketten Secret Crushnak (titkos kiszemeltnek) jelölik egymást.  Facebook és Instagram ismerősöket is jelölhetünk titkos kiszemeltnek, amiről értesítést kap. Ahogyan fordított esetben mi is.

Azt gondolom, hogy ebben az esetben fontos, hogy ez a lehetőség nagyon jól működjön és valóban külön kezelje a profilunkat a társkeresős jelenlétünktől. Nem mindenki keveri szívesen a kettőt és sokakat zavarna, ha a közeli ismerősei megtudnák, hogy az internet segítségével keres társat. Még akkor is, ha ez mára egy teljesen megszokott és elfogadott megoldás.

A szolgáltatás összeköthető lesz a csoportjainkkal és a bejelölt eseményeinkkel is, így lehetőségünk nyílik az érdeklődési köreink alapján ismerkedni. Azt gondolom, hogy ez nagyon jó lépés abba az irányba, hogy mégis a való világban ismerkedhessünk. Bár ez a lehetőség nagyon sokak számára nyújt kiváló megoldást a szerelem megtalálására, azonban több buktatót rejt magában, mint a személyes ismerkedés.

A Facebook azt ígéri, hogy biztonságos lesz a felhasználóknak.  A felhasználók blokkolhatják, némíthatják egymást valamint kikapcsolhatják, hogy mások üzeneteket küldhessenek. Egyedülálló megoldásként a szeretteinkkel megoszthatjuk a közelgő randevúnkat, az esemény alatt pedig a helyzetünket Messengeren keresztül.

Ön várja már az új lehetőséget? Mit gondol használja majd?  Reméljük, hogy sok új szerelmes talál majd egymásra ennek az új lehetőségnek köszönhetően.

A Pallas Communication Reklámügynökség sokkal többet rejt magában egy klasszikus marketing tanácsadó vállalkozásnál. Bökönyi Norbert - az alapító - állandó lendülettel és lelkesedéssel keresi ügyfeleinek az újabb és újabb értékesítési megoldásokat. Valódi, hamisíthatatlan gyakorlati szakember, aki az életben is adott már el ezernyi terméket! Nem csak meséket sző arról, hogy hogyan kéne valamit felépíteni, hanem meg is valósítja a klienseinek a vágyait, elérendő céljait. Olykor a nulláról épít fel egy vállalkozást a terméktől, a weboldalán át, a komplett marketing kampányig. Már működő, profitot termelő vállalkozásoknak is szívesen segít a folyamatos, biztonságos megtérülés növelésében. Ezért azonban sokat kell dolgozni! Az áldozatos és folyamatos munka biztosítja az előrehaladást. Lépésről-lépésre meghozza a várt eredményeket. Legfőbb erőssége a konkrét eredmények realizálása mellett a komplex online marketing szemlélet. Úgy sakkozik a marketing eszközökkel: Google SEO, Google AdWords kampány, Facebook kampány, Email adatbázis építés, Hírlevél marketing, Hírlevél szövegírás, EDM kampány, Tartalomfejlesztés, Videó marketing, Affiliate marketing, Komplex médiavásárlás és kampány kivitelezés, hogy abból kézzelfogható, folyamatosan növekvő értékesítés történik. Bár rendszeresen hívják előadónak, folyamatosan publikál, mégis a legnagyobb kitüntetés egy őszinte köszönet, hála az ügyfeleitől.

Rólunk és a blogról

Bökönyi Norbert Online marketing expert

Bökönyi Norbert - Online marketing expert/Database marketing specialist

Hogyan érheti el Ön is üzleti céljait? Hogyan fog Önnek is teljesülni az online értékesítésben áhított célkitűzése? Mi ismerjük a receptet! Kipróbáltuk, megsütöttük, működik. Megkóstolja? A puding próbája...

Jelentkezzen INGYENES elemzésünkre! (Rövidesen elérhető)

Az internetes ügyfélszerzés egyik alapját azok az érdeklődők képezik, akik a Google keresőből találnak rá a weboldalára. Ezzel a látogatószerzési módszerrel egy folyamatos, masszív ügyfélkört tud képezni Ön is, amelyet aztán más marketing eszközökkel tovább atud bővíteni. ITT ÉS MOST EGY INGYENES SEO ELEMZÉST KÍNÁLUNK ÖNNEK!

101 hasznos tipp... Rövidesen!

Online marketing segítségre van szüksége? Keressen minket bátran!

Csaba Mile
Csaba Mile
12:34 17 Jun 20
after 2 years of collaboration, professionalism and flexibility resulted in a Google Ads business that produced very... good metrics. I can only recommend :)read more
Andrea Kovács
Andrea Kovács
12:40 20 Apr 20
Norbert, We are very grateful for your resilient attitude in a crisis situation, for your loyal behavior towards us.... Thanks for the "Free Webinars" from which we got a lot of good ideas too. And thank you for the extra time you took to get us out of the chase as well. Andrea Kovácsread more
István Szabó
István Szabó
17:40 23 Nov 19
During the ordering process, Google Ads ads management, SEO building and Facebook ad management were discussed. I... didn't have any problems. While the Pallas Communication team is not lightning fast, it puts on the table extremely precise work and I thank them for their outstanding results. A professional team, they do an outstanding job in our online marketing. Norbert Bökönyi is the best Adwords and Internet marketing expert for me. We need to slowly increase the quantities we order from our suppliers, and we have received as many orders as he has managed our Google Adwords account and marketing. Thank you for the results.read more
László Németh
László Németh
09:48 19 Nov 19
Slowly For two years we have been working with the agency, the service I received and the ideas have exceeded my... expectations. We use Google Ads, AdWords and SEO services and we achieved good results in all three areas.read more
Ádám Kiss
Ádám Kiss
07:29 25 Oct 19
Thank you very much for your work on our Facebook and Instagramm pages and for all the great ideas and friendly... attitude!read more
See All Reviews

Még több izgalmas poszt?

Nézze meg az összeset

Ön mit szól ehhez?