No Comments
Kérjük, hogy ossza meg, mert az ismerőseit is érdekelheti. Köszönjük

Tartalom:
Szerezzen saját Facebook URL-t
Használjon lapfüleket
A bejegyzések arányai
Kérjen fel Influencereket
Legyen nagyon kreatív
Facebook csoportok üzemeltetése
Használjon felhívásgombot
Ossza meg a felhasználók tartalmait
A Facebookon kívül is népszerűsítse az oldalát
Figyeljen az időzítésre

Hasznos Facebook marketing tippek

A Facebook mára nem csak az egyik legnépszerűbb (hazánkban a legnépszerűbb) közösségi oldal, hanem egy kiváló marketing eszköz is. Ezért nem is meglepő, hogy nagyon sok vállalkozás rendszeresen használja is, és Önnek is érdemes! Lássunk néhány szuper Facebook marketing tippet.

Facebook marketing tanácsok

 

Szerezzen saját Facebook URL-t


Ahogyan elkészítette a céges Facebook oldalát szerezze meg a vállalkozása egyedi URL-jét. Ez egyrészről sokkal elegánsabb, mint az alapbeállítás másrészről a keresőben is könnyebben megjelenik az oldala.

Használjon lapfüleket


Ha megvizsgálja egy nagyobb márka oldalát, akkor jó eséllyel láthatja, hogy van néhány egyedi lapfül a bal oldalon.  Érdemes Önnek is foglalkozni ezekkel a beállításokkal, mert itt is sok hasznos és fontos információt tehet közzé.

A bejegyzések arányai


Nagyon fontos, hogy érdekes, figyelemfelkeltő, informáló és értékes legyen, amit közzétesz.  Bár egy oldalt azért kezdenek el követni, mert egy bizonyos téma érdekli őket, de ez nem azt jelenti, hogy csak és kizárólag arról lehet szó. Azonban figyeljen az arányokra. A posztok olyan 70%-a legyen eredeti, olyan 15-20%-a kapcsolódjon a célközönség érdeklődési köréhez, de ne feltétlenül szóljon az adott témáról. A maradék 10-15% lehet önreklám (de ennél többet semmikép).

Kérjen fel Influencereket


Manapság az influencerek száma rohamosan nő. A kamaszok egy igen nagy száma erre a pályára vágyik és sokan komoly energiákat is fektetnek a munkába. Éppen ezért manapság már kisebb költségvetésből is találhat olyan partnert, akinek több ezer követője van és az Ön vállalkozását is nagyon jól népszerűsítheti.

Legyen nagyon kreatív


A neten sok tipp van arra, hogy mit posztolhatna. Mi is írtunk már róla. Érdemes rendszeresen olvasgatni ezeket a bejegyzéseket és ihletet meríteni belőlük. A változatosság jó hatással lesz az interakciókra.  Néha 1-1 lista, szavazás, kérdés vagy rövid videó nagyon lendületesé teszi a posztokat és sok reakcióra, ezáltal pedig érdeklődőre számíthat.

Facebook csoportok üzemeltetése


Az oldala mellett érdemes külön csoportot üzemeltetni a vásárlóinak. Ez kiváló lehetőség arra, hogy egyedi ajánlatokat és akciókat osszon meg velük, hogy egyszeri vásárlókból törzsvevők legyenek.  Tudjuk, hogy sok plusz munka van vele, de ha jól csinálja megéri!

Használjon felhívásgombot


Minden vállalkozói Facebook oldalon lehetőség van elhelyezni egy olyan CTA gombot, ami ösztönözhet vásárlásra, üzenetküldésre vagy akár a webhelyed felkeresésre is.  A borítókép alatt állíthatja be a + Gomb hozzáadása feliratra kattintva. Majd egy előre elkészített listából kiválaszthatja, hogy mi legyen a gomb felirata.  Lényegében bármilyen hivatkozást hozzáadhat.

Ossza meg a felhasználók tartalmait


Kiváló marketing megoldás és egy csomó időt megspórolhat vele. Kérje meg a követőit, hogy osszák meg egy megadott hastaggel az élményeiket a termékével, szolgáltatásával kapcsolatban. A hashteg segítségével könnyen rájuk találhat és kiteheti őket. Mindenképpen jelölje meg a felhasználót is a posztjában. Ettől még személyesebb lesz az oldala kommunikációja és a posztok tulajdonosai büszkék lesznek magukra, hogy kikerülhettek. Másrészről látják majd, mások is Önöket választották.

A Facebookon kívül is népszerűsítse az oldalát


A Facebook marketing tippek listája a következő szuper ötlettel folytatódik. Az emberek többségének egy Facebook oldal csak egy másod vonalas csatorna a weboldal vagy egy saját blog mögött. Azonban érdemes ezeken visszafelé is népszerűsíteni a Facebook oldalát és minél több helyen megosztani.

Figyeljen az időzítésre


Egyes tanulmányok szerint nem mindegy, hogy mikor teszi közzé a posztokat. Minden célközönségnek megvan a sajátos életritmusa, amikhez érdemes alkalmazkodni. Például a kisbabás kismamák és a kamaszok teljesen más időben aktívak, így máskor is kell velük kommunikálni. Érdemes ezt szem előtt tartani, hogy ne vesszenek el a posztok az információs rengetegben.

A Pallas Communication Reklámügynökség sokkal többet rejt magában egy klasszikus marketing tanácsadó vállalkozásnál. Bökönyi Norbert - az alapító - állandó lendülettel és lelkesedéssel keresi ügyfeleinek az újabb és újabb értékesítési megoldásokat. Valódi, hamisíthatatlan gyakorlati szakember, aki az életben is adott már el ezernyi terméket! Nem csak meséket sző arról, hogy hogyan kéne valamit felépíteni, hanem meg is valósítja a klienseinek a vágyait, elérendő céljait. Olykor a nulláról épít fel egy vállalkozást a terméktől, a weboldalán át, a komplett marketing kampányig. Már működő, profitot termelő vállalkozásoknak is szívesen segít a folyamatos, biztonságos megtérülés növelésében. Ezért azonban sokat kell dolgozni! Az áldozatos és folyamatos munka biztosítja az előrehaladást. Lépésről-lépésre meghozza a várt eredményeket. Legfőbb erőssége a konkrét eredmények realizálása mellett a komplex online marketing szemlélet. Úgy sakkozik a marketing eszközökkel: Google SEO, Google AdWords kampány, Facebook kampány, Email adatbázis építés, Hírlevél marketing, Hírlevél szövegírás, EDM kampány, Tartalomfejlesztés, Videó marketing, Affiliate marketing, Komplex médiavásárlás és kampány kivitelezés, hogy abból kézzelfogható, folyamatosan növekvő értékesítés történik. Bár rendszeresen hívják előadónak, folyamatosan publikál, mégis a legnagyobb kitüntetés egy őszinte köszönet, hála az ügyfeleitől.

Rólunk és a blogról

Bökönyi Norbert Online marketing expert

Bökönyi Norbert - Online marketing expert/Database marketing specialist

Hogyan érheti el Ön is üzleti céljait? Hogyan fog Önnek is teljesülni az online értékesítésben áhított célkitűzése? Mi ismerjük a receptet! Kipróbáltuk, megsütöttük, működik. Megkóstolja? A puding próbája...

Jelentkezzen INGYENES elemzésünkre! (Rövidesen elérhető)

Az internetes ügyfélszerzés egyik alapját azok az érdeklődők képezik, akik a Google keresőből találnak rá a weboldalára. Ezzel a látogatószerzési módszerrel egy folyamatos, masszív ügyfélkört tud képezni Ön is, amelyet aztán más marketing eszközökkel tovább atud bővíteni. ITT ÉS MOST EGY INGYENES SEO ELEMZÉST KÍNÁLUNK ÖNNEK!

101 hasznos tipp... Rövidesen!

Online marketing segítségre van szüksége? Keressen minket bátran!

Csaba Mile
Csaba Mile
12:34 17 Jun 20
after 2 years of collaboration, professionalism and flexibility resulted in a Google Ads business that produced very... good metrics. I can only recommend :)read more
Andrea Kovács
Andrea Kovács
12:40 20 Apr 20
Norbert, We are very grateful for your resilient attitude in a crisis situation, for your loyal behavior towards us.... Thanks for the "Free Webinars" from which we got a lot of good ideas too. And thank you for the extra time you took to get us out of the chase as well. Andrea Kovácsread more
István Szabó
István Szabó
17:40 23 Nov 19
During the ordering process, Google Ads ads management, SEO building and Facebook ad management were discussed. I... didn't have any problems. While the Pallas Communication team is not lightning fast, it puts on the table extremely precise work and I thank them for their outstanding results. A professional team, they do an outstanding job in our online marketing. Norbert Bökönyi is the best Adwords and Internet marketing expert for me. We need to slowly increase the quantities we order from our suppliers, and we have received as many orders as he has managed our Google Adwords account and marketing. Thank you for the results.read more
László Németh
László Németh
09:48 19 Nov 19
Slowly For two years we have been working with the agency, the service I received and the ideas have exceeded my... expectations. We use Google Ads, AdWords and SEO services and we achieved good results in all three areas.read more
Ádám Kiss
Ádám Kiss
07:29 25 Oct 19
Thank you very much for your work on our Facebook and Instagramm pages and for all the great ideas and friendly... attitude!read more
See All Reviews

Még több izgalmas poszt?

Nézze meg az összeset

Ön mit szól ehhez?