Vállalkozás indításán töri a fejét? Tudok egy jó marketinges partnert…

1 Comment
Kérjük, hogy ossza meg, mert az ismerőseit is érdekelheti. Köszönjük

Egy vállalkozás indítás roppant nagy kihívás. Egy cég megalapítása nagyon sok esetben kezdő tőkét kíván, mégpedig nem is keveset. Ha Önnek már van vállalkozása, akkor tisztában van ezzel, de ha még nincs, akkor most megtudja hogyan lehet kevés vagy nulla kezdőtőkével saját cége. De vállalkozóként is érdemes elolvasnia ezeket a gondolatokat, mert hasznos ötletekkel fogom ütköztetni.

Vállalkozás indítás: ha még nem vállalkozó, pénze sincs, de érzi magában a csít…

Akkor nagy szerencséje van, mert millió meg egy lehetőség áll Ön előtt, amihez csak 2 dologra lesz szüksége: kitartásra és szorgalomra (ez a jelenlegi vállalkozóknak is a két fő alap pillére). De hogyan alapítson vállalkozást pénz nélkül? Nem is kérdés, hogy az internet fogja meghozni Ön számára a sikert. Egy netes cég beindítása sokkal alacsonyabb tőkéből valósul meg, mintha fizikai üzletet is nyitna. Ráadásul számtalan lehetőség közül válogathat, amelyek jótékonyan támogatják az előremenetelét. Lehet blogger, vlogger, webáruház tulajdonos, készíthet bármilyen weboldalt, melyen a tudását értékesíti (online tananyagok, e-bookok formájában), vállalhat távoktatást, grafikai munkákat, értékesítheti fotóit és még sokáig sorolhatnám a listát. Lényegében csak a kreativitása szab határokat.

Vállalkozás indítás kevés befektetésből.

Vállalkozás indításába szeretne kezdeni?

Vállalkozás indítás: Egy fontos jó tanács!

Most már biztosan piszkosul izgatott lett és millió meg egy ötlet kavarog a fejében, hogy mivel is törhet be az online vállalkozók közé. Azonban egy dolgot tudnia kell. Mégpedig azt, hogy mitől is sikeresek az igazán nagyok. Egyetlen szó: szenvedély. Csak és kizárólag olyan dologba szabad belevágnia, amit őszinte odaadással tud végezni. Nem a pénztért, hanem a munka szeretetéért, mert az igazán sikeres vállalkozókat kivétel nélkül ez hajtja. Na meg egy kis bizonyítási vágy, kitartás, nem feladás is szerepet játszik a dologban. Az igazi nagyoknak a munkája a hobbija, neki nem kényszer leülni dolgozni. Izgatja, élvezi minden percét annak, amivel foglalkozik, ezért olyan szenzációsan jó benne. És bizony a szemérmetlenül ügyes emberek elismerést, tiszteletet, respektet kapnak, követőket, valódi rajongókat szereznek és szemtelenül sok pénzt keresnek. Szóval jól fontolja meg, hogy mibe vágja a fejszét, mert itt nincs helye hirtelen fellángolásnak! 5-10 kemény év vár önre, ha még nincs benne. Ha benne van a businessben, akkor sokkal több. 🙂 És lesznek pofonok, amikor eltöpreng rajta, hogy inkább elmegy a Tescoba árut feltölteni. Vagy lehúzza a rolót és elmegy Amerikába… Ám ott is nagyon kevés ember lesz (igazán) sikeres. Az igazán kemények itthon lesznek azok! 🙂 Ha mégis fontolgatná, hogy feladja majd emlékezzen rá, hogy miért kezdte el!

Mivel tölti a legszívesebben az idejét?

Alaposan gondolja végig, hogy mitől boldog. Mi az a valami, amely lelkesíti, motiválja élvezettel végzi. És ott megtalálja azt a valamit, amivel Önnek foglalkoznia kell. Lehet, hogy még nem találtak egymásra, de valamiben mindenki jó. Kutassa fel, hogy Ön miben az, ha még nem sikerült kideríteni. Járjon el kurzusokra, beszélgessen mindenféle területen dolgozó emberekkel, próbáljon ki az Ön számára új dolgokat. Ezek segítségére lesznek megtalálni a valamit. Az új impulzusok megnyitják elméjét, új gondolatok fogják hatalmukba keríteni. Ezek pedig lehet, hogy a végzete irányba sodorják…

Itt jön az érdekes rész a vállalkozók számára is!

Megszületett a világmegváltó ötlete. Na de hogyan kezdjen neki. Azt kell hogy mondjam vannak „kötelező” elemek, amik nélkül egy vállalkozás sem tud ma már létezni.

0.: Valami hihetetlenül jó ötlet
1.: Jó weboldal
2.: Kreatív tartalom
3.: Szakmai blog
4.: Facebook profil
5.: Hitelesség
6.: Folyamatosan futó hirdetés

Az a nagyszerű az online vállalkozás indításban és az online marketingben, hogy már sokkal alacsonyabb költségekből is születik eredmény, így segít megtermelni azt az összeget amiből később még többet tud az online marketingjébe befektetni. Ez utóbbi azonban nem fog azonnal megtérülni! Nagyon sok olyan megkeresésem volt már, hogy:

  • Bökönyi úr! (ügyféljelölt)
  • Befektetek én havonta 1 milliót is, ha visszajön 5 millió. (ügyféljelölt)
  • Sajnos a marketing nem pont így működik… Főleg egy új cégnél nem, mert fel kell épüljön a bizalom, a hitelesség, az ügyfélbázis, és még sok minden más. Részeredmények születnek, fejlődés lesz, de ez idő, nem egy hónap… (Bökönyi Norbert)

Vállalkozás indítás: Ha mégis kellene az a kezdő tőke a vállalkozás indításhoz, akkor sincs lehetetlen!

  1. Vegyen igénybe Uniós támogatásokat, melyek viszonylag nagy felkészültséget igényelnek és elnyerésük sem egyszerű. Bár segítséget ott is tud igényelni szekértőktől, így érdemes élni a nyitott lehetőségekkel.
  2. Toborozzon támogatókat, akik látnak fantáziát a “termékében”. Egyik sem egyszerű feladat, de kavarja fel az állóvizet.
  3. A közösségi finanszírozás jól csengő, mintha pofon egyszerű volna. Ám a valóságban a közösségi finanszírozó oldalakról pénzt elnyerni sokkal nagyobb felkészültséget igényel, mint egy pályázat elnyerése. Ezzel nem akartam a kedvét szegni, csak felkészíteni a valóságra. A Kickstarter vagy az Indiegogo a két legnagyobb ilyen oldal, melyeken prezentálni tudja az ötletét az oldal látogatói számára. A userek adományokkal segítik a számukra színpatikus vállalkozásokat. Ezt a megoldást közösségi finanszírozásnak nevezték el. Már nem egy jó ötlet lett sikerese ilyen kezdettel. Példának okáért a csomagolásmentes üzlet ötlete is a Kickstarter oldal segítségével jöhetett létre, melyet két egyetemista lány álmodott meg.

A vállalkozások indításának és ötletelésem rövid konklúziója!

Összességében manapság már egy vállalkozás indítása nem akkora „kaland”, mint 5-10 évvel ezelőtt volt. Azonban ennek következményeképpen sokkal nehezebb is életben tartani. Szinte minden területen van konkurencia, így nagyon kreatívnak kell lennie, ha szeretne kitűnni a versenytársak közül. Ha ebben szüksége lenne segítségre akár már komoly vállalkozóként, akár startupként bátran vegye fel velünk a kapcsolatot. Segítünk elérni a céljait.

A Pallas Communication Reklámügynökség sokkal többet rejt magában egy klasszikus marketing tanácsadó vállalkozásnál. Bökönyi Norbert - az alapító - állandó lendülettel és lelkesedéssel keresi ügyfeleinek az újabb és újabb értékesítési megoldásokat. Valódi, hamisíthatatlan gyakorlati szakember, aki az életben is adott már el ezernyi terméket! Nem csak meséket sző arról, hogy hogyan kéne valamit felépíteni, hanem meg is valósítja a klienseinek a vágyait, elérendő céljait. Olykor a nulláról épít fel egy vállalkozást a terméktől, a weboldalán át, a komplett marketing kampányig. Már működő, profitot termelő vállalkozásoknak is szívesen segít a folyamatos, biztonságos megtérülés növelésében. Ezért azonban sokat kell dolgozni! Az áldozatos és folyamatos munka biztosítja az előrehaladást. Lépésről-lépésre meghozza a várt eredményeket. Legfőbb erőssége a konkrét eredmények realizálása mellett a komplex online marketing szemlélet. Úgy sakkozik a marketing eszközökkel: Google SEO, Google AdWords kampány, Facebook kampány, Email adatbázis építés, Hírlevél marketing, Hírlevél szövegírás, EDM kampány, Tartalomfejlesztés, Videó marketing, Affiliate marketing, Komplex médiavásárlás és kampány kivitelezés, hogy abból kézzelfogható, folyamatosan növekvő értékesítés történik. Bár rendszeresen hívják előadónak, folyamatosan publikál, mégis a legnagyobb kitüntetés egy őszinte köszönet, hála az ügyfeleitől.

Rólunk és a blogról

Bökönyi Norbert Online marketing expert

Bökönyi Norbert - Online marketing expert/Database marketing specialist

Hogyan érheti el Ön is üzleti céljait? Hogyan fog Önnek is teljesülni az online értékesítésben áhított célkitűzése? Mi ismerjük a receptet! Kipróbáltuk, megsütöttük, működik. Megkóstolja? A puding próbája...

Jelentkezzen INGYENES elemzésünkre! (Rövidesen elérhető)

Az internetes ügyfélszerzés egyik alapját azok az érdeklődők képezik, akik a Google keresőből találnak rá a weboldalára. Ezzel a látogatószerzési módszerrel egy folyamatos, masszív ügyfélkört tud képezni Ön is, amelyet aztán más marketing eszközökkel tovább atud bővíteni. ITT ÉS MOST EGY INGYENES SEO ELEMZÉST KÍNÁLUNK ÖNNEK!

101 hasznos tipp... Rövidesen!

Online marketing segítségre van szüksége? Keressen minket bátran!

Csaba Mile
Csaba Mile
12:34 17 Jun 20
after 2 years of collaboration, professionalism and flexibility resulted in a Google Ads business that produced very... good metrics. I can only recommend :)read more
Andrea Kovács
Andrea Kovács
12:40 20 Apr 20
Norbert, We are very grateful for your resilient attitude in a crisis situation, for your loyal behavior towards us.... Thanks for the "Free Webinars" from which we got a lot of good ideas too. And thank you for the extra time you took to get us out of the chase as well. Andrea Kovácsread more
István Szabó
István Szabó
17:40 23 Nov 19
During the ordering process, Google Ads ads management, SEO building and Facebook ad management were discussed. I... didn't have any problems. While the Pallas Communication team is not lightning fast, it puts on the table extremely precise work and I thank them for their outstanding results. A professional team, they do an outstanding job in our online marketing. Norbert Bökönyi is the best Adwords and Internet marketing expert for me. We need to slowly increase the quantities we order from our suppliers, and we have received as many orders as he has managed our Google Adwords account and marketing. Thank you for the results.read more
László Németh
László Németh
09:48 19 Nov 19
Slowly For two years we have been working with the agency, the service I received and the ideas have exceeded my... expectations. We use Google Ads, AdWords and SEO services and we achieved good results in all three areas.read more
Ádám Kiss
Ádám Kiss
07:29 25 Oct 19
Thank you very much for your work on our Facebook and Instagramm pages and for all the great ideas and friendly... attitude!read more
See All Reviews

Még több izgalmas poszt?

Nézze meg az összeset

Ön mit szól ehhez?

MOST TÉRÍTÉSMENTES! KORONA VÍRUS WEBINAR VEZETŐKNEK, CÉGTULAJDONOSOKNAK