Facebook marketing tanácsadás

No Comments
Kérjük, hogy ossza meg, mert az ismerőseit is érdekelheti. Köszönjük

Tartalomjegyzék:
Mi a különbség a személyes Facebook profil és a céges között?
Mi történik egy Facebook marketing tanácsadáson?
Minden iparágnak szüksége van Facebook oldalra?
Miért érdemes jelen lenni a Facebookon?
Mit lehet kihozni az adott termékből vagy szolgáltatásból a Facebookon?
Érdemes fizetett Facebook hirdetést indítani és, ha igen akkor milyet?
Vásárlási tölcsér a Facebook segítségével
Facebook eredmények optimalizálása
Érdemes marketing ügynökségre bízni a Facebook oldal menedzselést?

 

Szükség van egy vállalkozásnak Facebook marketing tanácsadásra? A válasz kiderül az eddig elért eredményekből. A legtöbben úgy gondolják cégen belül oldják meg a Facebook oldal menedzselését kisebb-nagyobb sikerrel. Hogy miért? Mert úgy gondolják ugyan olyan egyszerű kezelni, mint a saját privát Facebook fiókjukat. Ez azonban egy nagy tévhit!

Mi a különbség a személyes Facebook profil és a céges között?

Míg a saját profilnál egyszerűen saját magunkat adhatuk, addig a cégesnél jól megfontolt profilra, posztokra és hirdetésekre van szükség. A privát oldalunknál megtehetjük, hogy akkor posztolunk amikor akarunk, a cégesnél ez már sokkal összetettebb. Nem mindegy milyen gyakran, milyen napon és a nap melyik szakában posztolunk. Nem mindegy milyen Facebook szöveget írunk egy-egy poszt alá, hiszen fontos, hogy aktivizáljuk a követőket a nagyobb elérés érdekében. Fontos a jó minőségű és kreatív fotó. Ezek mind-mind hozzáértő munkát igényelnek.
Egy céges Facebook oldalnál a statisztikákat is érdemes kielemezni és annak megfelelően optimalizálni. Egy személyes oldalnál ezzel szemben legfeljebb annyi történik, hogy megnézzük ki likeolta a posztunkat.
A céges oldalunknál lehet saját Facebook shoppunk, ahová képeket tölthetünk fel. A posztokban pedig bejelölhetjük, hogy melyik termék szerepel rajta. Fontos a megfelelő hashtagek használata is, hogy könnyedén rátaláljanak az oldalra. És még sorolhatnánk mi minden másra kell figyelni, ha egy céges Facebook oldalt menedzselünk.

Mi történik egy Facebook marketing tanácsadáson?

Egy Facebook marketing tanácsadáson sok kérdésre választ kaphatunk. Sokan már annál a kérdésnél leragadnak, hogy nekik miért érné meg egy Facebook oldal? Az iparágukban hogyan tudnánk hasznosítani ezt a marketing csatornát?

Minden iparágnak szüksége van Facebook oldalra?

Érthető ez a kérdés, hiszen minden iparág más-más Facebook kommunikációt igényel. Egy utazási iroda, akár napi szinten 4-5 posztot is ki tud tenni az utazásaikról és azzal kapcsolatos érdekes témákról. Egy sütőipari gépeket értékesítő cég azonban kevesebb érdekes információval tud szolgálni ezen a csatornán. Sokan ezért feleslegesnek vélik, hogy jelen legyenek a közösségi platformon. A Facebook marketing tanácsadás alkalmával az iparágának megfelelően elmondjuk, hogy milyen tevékenységet javasolunk.
Az alapvető tanács az, hogy minden cégnek jelen kell lennie a Facebookon! Hogy miért? Mert az a cég, aki nincs fent a Facebookon, olyan mintha nem is létezne!

Facebook céges statisztika

Miért érdemes jelen lenni a Facebookon?

A vásárlók arra használják a közösségi oldalt, hogy leinformálják a vállalkozást mennyire megbízható. Ezért tartsuk ezt szem előtt és mutassuk meg a vállalkozásunk előnyeit és megbízhatóságát.
Legyen egy részletesen kitöltött bemutatkozó oldal és egy link, ami a cég weboldalára irányítja a felhasználókat. Legyen fent pár kép, ami szemlélteti a termékeket és szolgáltatásokat. Illetve kérjünk meg pár vásárlót, hogy írjon rólunk véleményt a Facebookon. Ez a három alappillér egy jó céges Facebook profilnak.

Mit lehet kihozni az adott termékből vagy szolgáltatásból a Facebookon?

A Facebook marketing tanácsadáson megvitatjuk, hogy az iparágnak megfelelően milyen gyakori posztokra lesz szükség. Megbeszéljük a célpiacot és ennek megfelelően a posztolási stratégiát. Hiszen nem mindegy, hogy mikor posztolunk, illetve hogyan írunk egy idősebb korosztálynak és hogyan egy fiatalnak.
A Facebook marketing tanácsadás abban segíti Önt, hogy kiderüljön mi mindent lehet kihozni egy céges Facebook profilból. Az is lehet, hogy nagyon jó témák kapcsolódnak az iparágához, ami igényel egy saját Facebook csoportot. Elmondjuk, hogy ilyen esetben hogyan hozhat eredményeket egy zárt vagy egy nyílt csoport.

Érdemes fizetett Facebook hirdetést indítani és, ha igen akkor milyet?

Nagyon jól konvertálhat a célpiaca Facebook hirdetések segítségével. Impulzus terméke van? Akkor tökéletes hirdetési csatorna lesz a Facebook! Itt viszont precíz hirdetési beállításokra van szükség ahhoz, hogy a célcsoportját elérjük. A tanácsadáson kitérünk az egyes hirdetési formákra. Hogyan gyűjthetünk értékes adatbázist, hogyan indíthatunk remarketing kampányt és így tovább.

Facebook hirdetés tanácsadás

Vásárlási tölcsér a Facebook segítségével

A közösségi oldalak világa arra is tökéletes, hogy kezeljük a még bizonytalan vásárlókat. A vásárlási tölcsérünk egyik legjobb eszköze lehet a Facebook. Elindíthatunk egy barátságos inbound marketinget, ami aztán elégedett vásárlókat generál. A Facebook marketing tanácsadás abban is segít, hogy tanácsokat kapjunk hogyan érdemes felépíteni egy vásárlási tölcsért anélkül, hogy tolakodó reklámot folytatnánk.

Facebook eredmények optimalizálása

Ha már régebb óta kezeli a céges profilját, de nem elégedett az eredményekkel, akkor a Facebook tanácsadáson megmutatjuk, miért nem hozza a várt eredményeket ez a marketing csatorna. Javaslatot teszünk arra, hogyan lehetne optimalizálni és kihozni a legtöbbet a közösségi hálóból.

Érdemes marketing ügynökségre bízni a Facebook oldal menedzselést?

A Facebook marketing tanácsadáson ez is kiderül. Esettanulmányok segítségével bemutatjuk, hogy egy profi marketing csapat milyen eredményeket tud elérni ezen a platformon. Jobban átlátja majd mennyi munkát igényel egy Facebook oldal és mennyi mindenre kell oda figyelni. Ennek megfelelően pedig mérlegelni tudja, hogy Ön képes lesz-e ezt kezelni.

A Facebook is folyamatosan fejlődik, mint minden más az online marketingben. Egy marketing ügynökség ezzel lépést tart, folyamatosan képzi a csapatát, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a közösségi marketingből. Ráadásul egy marketing ügynökség nem csak a Facebook oldalát tudja megfelelően kezelni, de más marketing csatornákban is segítséget nyújthat. Komplett marketing stratégiát építhet ki a vállalkozása számára.

Akkor lesz igazán hatásos az online marketing, ha az egyes vásárlói csatornák erősítik egymást. Vegyünk erre egy példát! Ha a marketing ügynökség elkészít Önnek egy látványos Black Friday kreatívot a Facebookon, azt a munkáját hasznosíthatja és felhasználhatja az Instagramon, a Google Adwords-ben, a hírlevélben és magán a weboldalon is. Persze csak, akkor ha ezeket mind ő kezeli. Ennek segítségével összhangban lesz minden hirdetési csatorna.
Vegyünk egy másik példát erre, miért érdemes több marketing csatornát egy szakértőre bízni. Az ügynökség lehúz egy listát a Google Shopping kampányából, hogy mik a legkeresettebb termékek. Ennek megfelelően pedig már tudja is mit érdemes a Facebookon posztolni és fizetett hirdetésben elindítani, ami a felhasználókat is érdekelni fogja.

Szeretne Ön is részt venni egy Facebook marketing tanácsadáson? Akkor keressen minket bizalommal!

A Pallas Communication Reklámügynökség sokkal többet rejt magában egy klasszikus marketing tanácsadó vállalkozásnál. Bökönyi Norbert - az alapító - állandó lendülettel és lelkesedéssel keresi ügyfeleinek az újabb és újabb értékesítési megoldásokat. Valódi, hamisíthatatlan gyakorlati szakember, aki az életben is adott már el ezernyi terméket! Nem csak meséket sző arról, hogy hogyan kéne valamit felépíteni, hanem meg is valósítja a klienseinek a vágyait, elérendő céljait. Olykor a nulláról épít fel egy vállalkozást a terméktől, a weboldalán át, a komplett marketing kampányig. Már működő, profitot termelő vállalkozásoknak is szívesen segít a folyamatos, biztonságos megtérülés növelésében. Ezért azonban sokat kell dolgozni! Az áldozatos és folyamatos munka biztosítja az előrehaladást. Lépésről-lépésre meghozza a várt eredményeket. Legfőbb erőssége a konkrét eredmények realizálása mellett a komplex online marketing szemlélet. Úgy sakkozik a marketing eszközökkel: Google SEO, Google AdWords kampány, Facebook kampány, Email adatbázis építés, Hírlevél marketing, Hírlevél szövegírás, EDM kampány, Tartalomfejlesztés, Videó marketing, Affiliate marketing, Komplex médiavásárlás és kampány kivitelezés, hogy abból kézzelfogható, folyamatosan növekvő értékesítés történik. Bár rendszeresen hívják előadónak, folyamatosan publikál, mégis a legnagyobb kitüntetés egy őszinte köszönet, hála az ügyfeleitől.

Rólunk és a blogról

Bökönyi Norbert Online marketing expert

Bökönyi Norbert - Online marketing expert/Database marketing specialist

Hogyan érheti el Ön is üzleti céljait? Hogyan fog Önnek is teljesülni az online értékesítésben áhított célkitűzése? Mi ismerjük a receptet! Kipróbáltuk, megsütöttük, működik. Megkóstolja? A puding próbája...

Jelentkezzen INGYENES elemzésünkre! (Rövidesen elérhető)

Az internetes ügyfélszerzés egyik alapját azok az érdeklődők képezik, akik a Google keresőből találnak rá a weboldalára. Ezzel a látogatószerzési módszerrel egy folyamatos, masszív ügyfélkört tud képezni Ön is, amelyet aztán más marketing eszközökkel tovább atud bővíteni. ITT ÉS MOST EGY INGYENES SEO ELEMZÉST KÍNÁLUNK ÖNNEK!

101 hasznos tipp... Rövidesen!

Online marketing segítségre van szüksége? Keressen minket bátran!

Csaba Mile
Csaba Mile
12:34 17 Jun 20
after 2 years of collaboration, professionalism and flexibility resulted in a Google Ads business that produced very... good metrics. I can only recommend :)read more
Andrea Kovács
Andrea Kovács
12:40 20 Apr 20
Norbert, We are very grateful for your resilient attitude in a crisis situation, for your loyal behavior towards us.... Thanks for the "Free Webinars" from which we got a lot of good ideas too. And thank you for the extra time you took to get us out of the chase as well. Andrea Kovácsread more
István Szabó
István Szabó
17:40 23 Nov 19
During the ordering process, Google Ads ads management, SEO building and Facebook ad management were discussed. I... didn't have any problems. While the Pallas Communication team is not lightning fast, it puts on the table extremely precise work and I thank them for their outstanding results. A professional team, they do an outstanding job in our online marketing. Norbert Bökönyi is the best Adwords and Internet marketing expert for me. We need to slowly increase the quantities we order from our suppliers, and we have received as many orders as he has managed our Google Adwords account and marketing. Thank you for the results.read more
László Németh
László Németh
09:48 19 Nov 19
Slowly For two years we have been working with the agency, the service I received and the ideas have exceeded my... expectations. We use Google Ads, AdWords and SEO services and we achieved good results in all three areas.read more
Ádám Kiss
Ádám Kiss
07:29 25 Oct 19
Thank you very much for your work on our Facebook and Instagramm pages and for all the great ideas and friendly... attitude!read more
See All Reviews

Még több izgalmas poszt?

Nézze meg az összeset

Ön mit szól ehhez?