Kérjük, hogy ossza meg, mert az ismerőseit is érdekelheti. Köszönjük

Tartalomjegyzék:
Jó szöveg Instagramra a bemutatkozóban
Jó szövegek Instagramra a posztokban
Jó hashtag szövegek Instagramra
Jó szövegek Instagramra a Story-ban

 

Az Instagram az egyik legfontosabb marketing csatornává nőtte ki magát 2020-ban. Egyre több cég van jelen az Instagramon, de nem mindegy, hogy milyen képet mutat meg magáról ezen a közösségi felületen. Mi a jó bemutatkozó szöveg? Mik a jó szövegek Instagramra, amikor posztolunk? Kezelhetjük ugyan úgy, mint a Facebookot vagy posztoljunk teljesen máshogy? Mi a különbség a Story és a poszt között? Cikkünkből kiderül!

Jó szöveg Instagramra a bemutatkozóban

Sok cég a regisztráció során nem ad elég körültekintő bemutatkozó szöveget az Instagram profiljában. Ez a rész pedig kiemelten fontos egy vállalkozás számára.
Míg a Facebookon akár 5-6 mondatot is írhatunk mivel is foglalkozik a cégünk, addig az Instagramon legfeljebb 2 mondatban célszerű ezt megfogalmazni. De mi a jó szöveg Instagramra? Ami majd az Instagram posztokat is jellemezni fogja. Kreatív és lényegre törő.

jó bemutatkozás instagramra

A Poszty például ezt a jó szöveget használta Instagramra:
„Kezeld a közösségi oldalaid egyetlen felületről, készíts lenyűgöző kreatívokat és automatizáld a posztolásodat. ✨🤍”

Használhatunk a bemutatkozó szöveg végén néhány emojit, ami leginkább jellemzi a vállalkozásunkat. Az emoji használata az Instagramon szinte kötelező.
Ne felejtsük el a bemutatkozó szövegünk végén megadni a weboldalunk elérhetőségét! Így a követőket könnyedén egy kattintással a weboldalunkra invitálhatjuk.

Jó szövegek Instagramra a posztokban

A posztokban is arra ügyeljünk, hogy ne legyen túl hosszú a szöveg. Az Instagram egy képes felület, ezért a kép kell, hogy elmondja mit akarunk üzenni. Legyünk lazák, ne az érződjön a szövegezésben, hogy erőltetett. Akár el is hagyhatjuk a szöveget, ha úgy érezzük a kép magáért beszél! Ebben az esetben csak elég hashtageket használni. Lesz több olyan iparág is, ahol egyáltalán nem fontos, hogy jó szövegeket találjunk ki Instagramra. Sokkal inkább fontos lesz az, hogy látványos, szép és kreatív képeket posztoljunk.
Ha mindenképp alákommentelnénk a képet, akkor akár kérdést is feltehetünk, hogy interakcióra ösztönözzük a felhasználókat.

jó Instagram poszt szöveg

A Poszty megint csak egy jó példa arra, hogy mit is akar üzenni a Halloween tököt ábrázoló poszttal.

Marketing ügynökségünk is arra buzdítja követőit, hogy kommenteljenek a poszt alá. Persze az se legyen nagy csalódás, ha egy komment sem érkezik! A lényeg, hogy a kérdést feltegye magának a felhasználó és elgondolkodjon rajta.

jó szöveg posztoláshoz

A Pallas Communication Instagram posztjában arra utal a képpel, hogy vajon milyen gyorsan töltődik be a követőik weboldala. A posztot látva biztosan sokan ellenőrzik majd a weboldaluk betöltési sebességét és elgondolkodnak azon, hogyan lehetne ezt a számot javítani.

Jó hashtag szövegek Instagramra

Nem jön az ihlet a jó Instagram szövegekhez? Akkor legyünk kreatívak a hashtagekben! A tageknek két fő szerepük van. Egyrészt, hogy rátaláljanak a felhasználók az Instagram posztjainkra, aki még eddig nem követnek minket, másrészt pedig leírjuk benne miről szól a poszt. Tehát nincs szükség feltétlenül mondatba foglalni az üzenetet, fejezzük ki különálló szavakban!

hogyan kell tagelni

Az 1000 út utazási iroda a hashtagek segítségével leírja azt az életérzést, amit a képével üzenni akar.
#zakynthos #gorogorszag #nyaralas #tengerpart #utazás #travel #holiday #2020nyar #sunshine #uticel #beach

Ha nem csak a magyar piacra értékesítünk, hanem más országokban is, akkor ne felejtsük el a nemzetiségnek megfelelő nyelven is használni a tageket. A magyar Instagram felhasználók gyakran keresnek angol kifejezések alapján is.

Keressünk az iparágunkban olyan vállalkozást, aki már nagyra nőtte ki magát a piacon. Nézzük meg az ő Instagram oldalát és merítsünk ötleteket a posztokból. Nem azt mondjuk, hogy másoljuk le ezeket, csak legyen egy útmutatás a jó Instagram szövegekhez.

Jó szövegek Instagramra a Story-ban

Ne feledjük el, hogy az Instagram felületén nem elég posztokban kommunikálni a követőinkkel, a Story is kiemelten fontos. Legyenek élő történéseink, ami éppen abban a pillanatban a cégünkben történik. Készítsünk olyan történeteket, ami kötődik a 24 órás megjelenési időhöz. Erre egy jó megoldás egy 24 órás kedvezmény kommunikálása.

A fiatalok az Instagram Storyban előszeretettel használják a képre írt szöveget. Ezt a céges profilunkban is használjuk! Egy mondatban írjuk le mit üzenünk a Storyban. Használhatunk itt is emojikat, matricákat. Használjuk ki a Story funkciók adta lehetőségeket. Beszúrhatunk akár egy kérdést és ahhoz egy igen / nem gombot. Ezzel interakcióra ösztönözzük a követőinket és hasznos információkat kapunk tőlük.

Ha úgy érezzük még mindig nem tudjuk mi a jó szöveg Instagramra, akkor érdemes marketing ügynökség segítségét kérni. A Instagram folyamatos munkát igényel és minél több poszt és story készül a céges oldalunkra, annál sikeresebbek lehetünk benne. Egy marketing ügynökség megszerkeszti a tökéletes Instagram fotót. Pontosan tudja mik a jó Instagram szövegek, mit írjon a poszt alá és milyen hashtageket használjon.

A céges Instagram profil pedig csak akkor éri el a várt eredményt, ha megfelelő követőszám is tartozik mellé. Egy profi marketing csapat az instagram követőszerzésben is segít majd.

Csapatunk már több vállalkozás Instagram oldalát kezeli és hozza a várt eredményeket. Ha Ön is szeretne egy sikeres Instagram profil tulajdonosa lenni, akkor keressen fel minket!

A Pallas Communication Reklámügynökség sokkal többet rejt magában egy klasszikus marketing tanácsadó vállalkozásnál. Bökönyi Norbert - az alapító - állandó lendülettel és lelkesedéssel keresi ügyfeleinek az újabb és újabb értékesítési megoldásokat. Valódi, hamisíthatatlan gyakorlati szakember, aki az életben is adott már el ezernyi terméket! Nem csak meséket sző arról, hogy hogyan kéne valamit felépíteni, hanem meg is valósítja a klienseinek a vágyait, elérendő céljait. Olykor a nulláról épít fel egy vállalkozást a terméktől, a weboldalán át, a komplett marketing kampányig. Már működő, profitot termelő vállalkozásoknak is szívesen segít a folyamatos, biztonságos megtérülés növelésében. Ezért azonban sokat kell dolgozni! Az áldozatos és folyamatos munka biztosítja az előrehaladást. Lépésről-lépésre meghozza a várt eredményeket. Legfőbb erőssége a konkrét eredmények realizálása mellett a komplex online marketing szemlélet. Úgy sakkozik a marketing eszközökkel: Google SEO, Google AdWords kampány, Facebook kampány, Email adatbázis építés, Hírlevél marketing, Hírlevél szövegírás, EDM kampány, Tartalomfejlesztés, Videó marketing, Affiliate marketing, Komplex médiavásárlás és kampány kivitelezés, hogy abból kézzelfogható, folyamatosan növekvő értékesítés történik. Bár rendszeresen hívják előadónak, folyamatosan publikál, mégis a legnagyobb kitüntetés egy őszinte köszönet, hála az ügyfeleitől.

Rólunk és a blogról

Bökönyi Norbert Online marketing expert

Bökönyi Norbert - Online marketing expert/Database marketing specialist

Hogyan érheti el Ön is üzleti céljait? Hogyan fog Önnek is teljesülni az online értékesítésben áhított célkitűzése? Mi ismerjük a receptet! Kipróbáltuk, megsütöttük, működik. Megkóstolja? A puding próbája...

Jelentkezzen INGYENES elemzésünkre! (Rövidesen elérhető)

Az internetes ügyfélszerzés egyik alapját azok az érdeklődők képezik, akik a Google keresőből találnak rá a weboldalára. Ezzel a látogatószerzési módszerrel egy folyamatos, masszív ügyfélkört tud képezni Ön is, amelyet aztán más marketing eszközökkel tovább atud bővíteni. ITT ÉS MOST EGY INGYENES SEO ELEMZÉST KÍNÁLUNK ÖNNEK!

101 hasznos tipp... Rövidesen!

Online marketing segítségre van szüksége? Keressen minket bátran!

Csaba Mile
Csaba Mile
12:34 17 Jun 20
after 2 years of collaboration, professionalism and flexibility resulted in a Google Ads business that produced very... good metrics. I can only recommend :)read more
Andrea Kovács
Andrea Kovács
12:40 20 Apr 20
Norbert, We are very grateful for your resilient attitude in a crisis situation, for your loyal behavior towards us.... Thanks for the "Free Webinars" from which we got a lot of good ideas too. And thank you for the extra time you took to get us out of the chase as well. Andrea Kovácsread more
István Szabó
István Szabó
17:40 23 Nov 19
During the ordering process, Google Ads ads management, SEO building and Facebook ad management were discussed. I... didn't have any problems. While the Pallas Communication team is not lightning fast, it puts on the table extremely precise work and I thank them for their outstanding results. A professional team, they do an outstanding job in our online marketing. Norbert Bökönyi is the best Adwords and Internet marketing expert for me. We need to slowly increase the quantities we order from our suppliers, and we have received as many orders as he has managed our Google Adwords account and marketing. Thank you for the results.read more
László Németh
László Németh
09:48 19 Nov 19
Slowly For two years we have been working with the agency, the service I received and the ideas have exceeded my... expectations. We use Google Ads, AdWords and SEO services and we achieved good results in all three areas.read more
Ádám Kiss
Ádám Kiss
07:29 25 Oct 19
Thank you very much for your work on our Facebook and Instagramm pages and for all the great ideas and friendly... attitude!read more
See All Reviews

Még több izgalmas poszt?

Nézze meg az összeset

Ön mit szól ehhez?