Kérjük, hogy ossza meg, mert az ismerőseit is érdekelheti. Köszönjük

Tartalomjegyzék:

Online marketing tanácsadás a gyors sikerekért
Minek kell egy online szakember egy hírlevél elkészítéséhez?
Egy Facebook poszt olyan egyszerűen és gyorsan megy
Google Adwords kampányok házilag
Online marketing segítség nyújtás Sopronban

Az online marketing szerteágazó területei sokak fejében okoz káoszt. Minden vállalkozás más és más. Lehet, hogy egy utazási iroda könnyen értékesít a közösség médiában, míg egy sütőipari gépeket forgalmazó cégnek már nem ez lesz a fő online csatornája.

Nem csak az új online világba belépőknek nehéz eldönteni merre induljanak és hová összpontosítsák az energiájukat. Az online marketing eszközök használatának módja ráadásul folyamatosan változik. Nem elég egyszer jól betanulni egy munkafolyamatot, folyamatosan fejlődnünk kell benne. Ráadásul új online eszközökkel is szembe találjuk magunkat, amiről azt sem tudjuk pontosan mit is jelent. Ilyen például az influencer marketing. Egy hatásos online marketing eszköz, de nem mindegy hogyan használjuk ahhoz, hogy tényleg sikeres legyen.

 

Online marketing tanácsadás a gyors sikerekért

 

Egy online marketing tanácsadó cég már abban is rengeteget tud segíteni, hogy megtaláljuk a legjobb marketing csatornákat. Érdemes tanácsadó véleményét kikérni, aki egy teljes marketing tervet készít számunkra. Egy jó marketing szakember pontosan tudja hogyan használja hatásosan az online eszközöket. Betekintést ad mennyi munkával jár egy profi reklám elkészítése. Így mérlegelni tudjuk, hogy van-e erre időnk és energiánk vagy jobban megéri egy ügynökségre bíznunk.

 

Minek kell egy online szakember egy hírlevél elkészítéséhez?

 

Elsőre talán könnyű feladatnak látszik egy hírlevelet megírni. Azt gondolhatjuk olyan ez, mintha csak a legjobb barátunknak írnánk egy e-mailt. A hírlevélnek viszont rengeteg eleme van, amit a megfelelő technikával kell elkészíteni, hogy célba érjen az üzenetünk. Ilyen a hírlevél figyelemfelkeltő tárgy mezője, a hírlevelünk első mondata, a képek vonzó megszerkesztése, a linkek beállítása, a „call to action” megszerkesztése és mindezek összhangja. Ki kell védeni, hogy a levelünk a spam mappába kerüljön, hogy minden eszközön vizuálisan szépen jelenjen meg. Ez mind-mind aprólékos munka. Akár több teszt levél kiküldése kell ahhoz, hogy a munkánk tökéletes legyen.

A jó hírlevélhez pedig nem elég egy gmail-es fiók, sőt még egy webshopba épített hírlevél küldő is a kárunkra lehet. Erre kifejezett hírlevél küldő szoftver használata kell. A technikai részében már teljesen el lehet merülni. Készíthetünk előre beidőzített hírlevél sorozatot, A/B tesztelhetünk, készíthetünk egyedi feliratkozó csoportokat, akiknek más-más hírlevelet készítünk és még sorolhatnánk.

Új hírlevelet legalább havi rendszerességgel kell készíteni és kiküldeni, de iparágtól függően ez történhet akár kétnaponta is. A hírlevél küldéshez ráadásul hozzá tartozik az adatbázis építés is, hiszen az a cél, hogy minél nagyobb közönségnek készítsük a leveleinket. Egy online marketing szakember dolgozik azon, hogyan építsen folyamatos adatbázist a vállalkozásnak. Érdemes egy email marketing tanácsadást kérni, hogy lássuk merre érdemes indulni.

 

Egy Facebook poszt olyan egyszerűen és gyorsan megy

 

Igen, ha a privát Facebook oldalunkról beszélünk. Magunkról egyszerűen nyomunk egy selfit és már mehet is fel a világ hálóra. Esetleg írunk hozzá egy szöveget, ami hirtelen eszünkbe jut és pár emoji-t. Tényleg gyorsan megy. Ha valami nem tökéletes a képen vagy elütünk egy betűt sem dől össze a világ hiszen senki sem tökéletes. Azt sem nézzük mikor posztoljuk, mert aki látja az látja, aki nem az így járt.

Facebook posztok készítése marketing céggel

Egy cég esetében azonban ez egészen másképp megy. Már nem magunkat kell, hogy adjuk, hanem egy márkát/céget képviselünk. Minden apró részletre oda kell figyelni. Egy vállalkozásra még nehezebb felhívni a figyelmet, mint saját magunkra az ismerőseink körében. A poszt szövege és képe aktivizációt kell, hogy kifejtsen. Legyen az like, hozzászólás, megosztás vagy a weboldalunkra terelés. Minél több ilyet generál egy poszt, annál nagyobb elérést kap a Facebookon. Hiába van 2000 követőnk, ha abból csak pár százat érünk el.

A Facebookon is fontos a rendszeresség, akár napi több posztot is el kell készítenünk időzített bejegyzések formájában. Az időpont is fontos, hiszen nem mindegy a célcsoportunk nagyobb hányada mikor nézi éppen a Facebookját. Az időzített posztokat érdemes előnézetben ellenőrizni, hogy semmit sem ütöttünk el, jó minőségben jelenik-e meg a képünk. Figyelnünk kell az időzítésnél arra is, hogy aktuális legyen éppen akkor a poszt. Például egy ruházatnál fontos, hogy milyen időjárást mondanak arra a napra. Vagy a legtöbb webshop elköveti azt a hibát, hogy kiposztol egy terméket, de közben elfogyott a készlet.
Tehát ez az online marketing terület sem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Akár napi szintű munkát igényelhet.

 

Google Adwords kampányok házilag

 

Az online marketing egyik kihagyhatatlan területe. Egy Adwords kampány azonban elég költséges. Sokan a munkadíjat szeretnék itt megspórolni azzal, hogy házon belül kezelik a hirdetéseiket. A Google support és sok online tanulmány is segít abban hogyan indíthatunk el egy Adwords kampányt. Azonban bármilyen apró beállítás vagy lépés kihagyása nagyobb költséget róhat a hirdetéseinkre.

Az Adwordsnél sokan elkövetik azt a hibát, hogy elindítják a kampányukat és hónapokig magukra hagyják. Nem elég az egyszeri beállítás. Az eredményeket folyamatosan mérni kell és korrigálni. Kivenni a nem konvertáló kulcsszavakat, új jó kulcsszavakat felvenni a listába. Kulcsszó tisztítást végezni, gyarapítani a kizáró kulcsszó listánkat. Ellenőrizni, hogy a hirdetési szövegeink aktuálisak-e. Például áremelés esetén korrigálni az árat. Új aktuális kampányokat készíteni. Futtatni több hirdetési formát, például remarketinget vagy Google Shoppingot.
A Google Adwords is egy körültekintő, rendszeres munkát igényel tőlünk és akkor még nem is beszéltünk minden online marketing eszközről. Vegyen igénybe egy Adwords tanácsadást és lássa át a piaci lehetőségeit!

soproni online marketing cég

Online marketing segítség nyújtás Sopronban

 

Soproni online marketing ügynökségünk segíteni tud abban milyen marketing eszközöket használjunk és hogyan működjenek ezek a csatornáink a leghatékonyabban. Tapasztalja meg milyen növekedés várható a vállalkozásában, ha szakértő végzik el az online marketing feladatokat.

Akár személyesen vagy online is felveheti a kapcsolatot soproni marketing ügynökségünkkel.

Címünk: 9400, Sopron, Kökényes köz 5.
Telefonszámunk: + 36 99 789 643
E-mail címünk: info@pallascommunication.hu

A Pallas Communication Reklámügynökség sokkal többet rejt magában egy klasszikus marketing tanácsadó vállalkozásnál. Bökönyi Norbert - az alapító - állandó lendülettel és lelkesedéssel keresi ügyfeleinek az újabb és újabb értékesítési megoldásokat. Valódi, hamisíthatatlan gyakorlati szakember, aki az életben is adott már el ezernyi terméket! Nem csak meséket sző arról, hogy hogyan kéne valamit felépíteni, hanem meg is valósítja a klienseinek a vágyait, elérendő céljait. Olykor a nulláról épít fel egy vállalkozást a terméktől, a weboldalán át, a komplett marketing kampányig. Már működő, profitot termelő vállalkozásoknak is szívesen segít a folyamatos, biztonságos megtérülés növelésében. Ezért azonban sokat kell dolgozni! Az áldozatos és folyamatos munka biztosítja az előrehaladást. Lépésről-lépésre meghozza a várt eredményeket. Legfőbb erőssége a konkrét eredmények realizálása mellett a komplex online marketing szemlélet. Úgy sakkozik a marketing eszközökkel: Google SEO, Google AdWords kampány, Facebook kampány, Email adatbázis építés, Hírlevél marketing, Hírlevél szövegírás, EDM kampány, Tartalomfejlesztés, Videó marketing, Affiliate marketing, Komplex médiavásárlás és kampány kivitelezés, hogy abból kézzelfogható, folyamatosan növekvő értékesítés történik. Bár rendszeresen hívják előadónak, folyamatosan publikál, mégis a legnagyobb kitüntetés egy őszinte köszönet, hála az ügyfeleitől.

Rólunk és a blogról

Bökönyi Norbert Online marketing expert

Bökönyi Norbert - Online marketing expert/Database marketing specialist

Hogyan érheti el Ön is üzleti céljait? Hogyan fog Önnek is teljesülni az online értékesítésben áhított célkitűzése? Mi ismerjük a receptet! Kipróbáltuk, megsütöttük, működik. Megkóstolja? A puding próbája...

Jelentkezzen INGYENES elemzésünkre! (Rövidesen elérhető)

Az internetes ügyfélszerzés egyik alapját azok az érdeklődők képezik, akik a Google keresőből találnak rá a weboldalára. Ezzel a látogatószerzési módszerrel egy folyamatos, masszív ügyfélkört tud képezni Ön is, amelyet aztán más marketing eszközökkel tovább atud bővíteni. ITT ÉS MOST EGY INGYENES SEO ELEMZÉST KÍNÁLUNK ÖNNEK!

101 hasznos tipp... Rövidesen!

Online marketing segítségre van szüksége? Keressen minket bátran!

Csaba Mile
Csaba Mile
12:34 17 Jun 20
after 2 years of collaboration, professionalism and flexibility resulted in a Google Ads business that produced very... good metrics. I can only recommend :)read more
Andrea Kovács
Andrea Kovács
12:40 20 Apr 20
Norbert, We are very grateful for your resilient attitude in a crisis situation, for your loyal behavior towards us.... Thanks for the "Free Webinars" from which we got a lot of good ideas too. And thank you for the extra time you took to get us out of the chase as well. Andrea Kovácsread more
István Szabó
István Szabó
17:40 23 Nov 19
During the ordering process, Google Ads ads management, SEO building and Facebook ad management were discussed. I... didn't have any problems. While the Pallas Communication team is not lightning fast, it puts on the table extremely precise work and I thank them for their outstanding results. A professional team, they do an outstanding job in our online marketing. Norbert Bökönyi is the best Adwords and Internet marketing expert for me. We need to slowly increase the quantities we order from our suppliers, and we have received as many orders as he has managed our Google Adwords account and marketing. Thank you for the results.read more
László Németh
László Németh
09:48 19 Nov 19
Slowly For two years we have been working with the agency, the service I received and the ideas have exceeded my... expectations. We use Google Ads, AdWords and SEO services and we achieved good results in all three areas.read more
Ádám Kiss
Ádám Kiss
07:29 25 Oct 19
Thank you very much for your work on our Facebook and Instagramm pages and for all the great ideas and friendly... attitude!read more
See All Reviews

Még több izgalmas poszt?

Nézze meg az összeset

Ön mit szól ehhez?