No Comments
Kérjük, hogy ossza meg, mert az ismerőseit is érdekelheti. Köszönjük

Tartalomjegyzék:
Miért pont a Pinterest?
A Pinterest használatának előnyei
Íme néhány a Pinterest-tel kapcsolatos általános tévhit:
A Pinterest több szörfözőt alakít vevővé.
Megnöveli a webhelyek forgalmát
A felhasználók elköteleződése nagyon magas
Fedezze fel közönsége kedvenceit!

Ha pedig még több információt szeretne gyűjteni a hatékonyság érdekében…

A Pinterest marketing fontos része lehet közösségi média marketing stratégiánknak. Hogy miért? Megtudhatja alábbi bejegyzésünkből…

A Pinterest egy olyan közösségi oldal, ahol az emberek inspirációt és ötleteket találhatnak érdeklődésük és hobbijuk témájában.

Minden ötlet Pin formájában jelenik meg, amely egy kép, amelyet a Pinterest felhasználói keresnek és mentenek el. A Pinek visszacsatolnak weboldalakra, ezért a Pinterest kiválóan alkalmas weboldal forgalom növelésére és az értékesítés ösztönzésére.

Pinterest marketing tippek

És ami a legfontosabb a vállalkozások számára, a Pinek segítenek az embereknek abban, hogy több információt találjanak a vásárolni kívánt termékkel kapcsolatban.

Sok vállalkozás ódzkodik a Pinterest üzleti célú felhasználásától, pedig felesleges! Számos lehetőség van ebben a közösségi hálózatban vállalkozások számára, amiből most meg is mutatunk párat, hogy érdemes kihasználni!

Miért pont a Pinterest?

Sok oka van annak, hogy a Pinterest marketing nagyszerű lehetőség a vállalkozások számára. Például segít abban, hogy vállalkozását és blogját teljesen új közönségnek mutassa be. Minél több platformon vagyunk jelen, annál több emberhez juthatunk el! A Pinterest pedig a méltatlanul alulértékelt közösségi oldalak egyike, ahol nagyon is sok magyar felhasználó található meg!

A Pinterest használatának előnyei
• Fokozza az érdeklődők számát
• Könnyen irányíthatunk a blogunkra felhasználókat a segítségével
• Új követések
• Értékesítés növekedése

Pinterest marketing stratégia

Pinterest marketing

Íme néhány a Pinterest-tel kapcsolatos általános tévhit:

• Csak nők szerepelnek a Pinterest-en (bár a közönség többségét továbbra is a nők teszik ki)
• Az emberek csak ételt/recepteket és esküvői tartalmat nézegetnek (az utazás, a ruházat, a lakberendezés és a kézműves termékek iránti kereslet is nagy)
• A célközönségem nincs a Pinterest-en
• Nincs időm egy másik közösségi hálóra

Valószínűleg meglepődne, ha megtudná:

• Ez az egyik legnagyobb weboldal-forgalom-növelő a világon
• A Pinterest népszerűsége több generáción átível
• 2012-ben sokan úgy vélték, hogy a Pinterest a történelem egyik leggyorsabban növekvő forgalmú webhelye
• A Pinterest 80% -kal népszerűbb és háromszor hatékonyabb a webhelyre történő forgalom irányításában, mint a Twitter

Pinterest üzleti fiók

A Pinterest több szörfözőt alakít vevővé.

A Pinterest segít csökkenteni a felfedezéstől a konverzióig terjedő lépések számát, megkönnyítve az emberek számára, hogy egyenesen a forráshoz jussanak. A Pinterest látogatói nagyobb valószínűséggel válnak potenciális ügyfelekké, mint más közösségi média forrásokból érkező látogatók.

Érdemes rá úgy tekinteni, hogy a Pinterest egy nagy, vizuális keresőmotor. Az emberek gyakran jönnek ide inspirációért, mielőtt megvalósítanák terveiket. Biztos vagyok benne, hogy a legtöbben kipróbáltunk legalább egy, a Pinterest-en fellelhető receptet …

Pinterest mint webhely forgalom növelő

Pinterest marketing – megnöveli a webhelyek forgalmát

A Pinterest kiváló eszköze weboldala forgalmának növelésére, egyúttal a webhelyére mutató linkek számát is növelheti. Minden más közösségi oldalnál jobban működik erre a célra, hiszen, ha a kereső megtalálta a számára értékes inspirációt, akkor egyből a forrás felé veszi az irányt az online térben…

Persze, a forgalom növelése nyilvánvalóan a jó tartalomra támaszkodik. A közönsége akkor fogja követni a linkjeit, ha olyan tartalmat hoz létre, amely értéket képvisel számukra. (Kérje szakértőink segítségét profi tartalom készítéséhez.) A jó tartalom Pinterest-en pedig a minőségi látvány létrehozásával kezdődik.

A Pin-ek segítségével több bejövő linket kap.

Mivel minden Pin tartalmaz egy linket, ez megkönnyíti, hogy visszataláljanak a kép eredeti forrásához, vagyis az Ön oldalához. Gondoljon arra, hány látogató érkezhet webhelyére, ha a termékképeket felteszi Pinterest-re. Ez egy gyakran elhanyagolt része a Pinterest-nek. Soha ne becsülje le a képkeresés erejét!

Pin-ek

A felhasználók elköteleződése nagyon magas.

A felhasználók a Pinterest-en maximálisan elégedettek azzal, hogy egyszerűen megtalálják és megosszák a dolgokat emberek kis közösségével. Ez nagyon kedvező az Ön vállalkozásának! Hogy miért? Mert így nagyon valószínű, hogy az Ön Pin-jei is láthatók lesznek az arra érdemes és nyitott közönség számára!

A Pinterest integrálható weboldalával, Facebook oldalával és akár Twitter fiókjával is

Miért fontos ez? Mert ez leegyszerűsíti a felhasználók számára, hogy Pin-eket tegyenek közzé az Ön termékeiről saját közösségi profiljaikban, hogy mások is láthassák őket.

Pinterest integráció

Fedezze fel közönsége kedvenceit!

Az egyik legjobb dolog a Pinterest-ben a, hogy követhetjük vele az aktuális trendeket. Kövesse a saját követőit, hogy lássa, mi az, ami inspirálja őket, mi az érdeklődési körük – első kézből. A Pinterest lehetőséget nyújt arra, hogy lássa és megértse követőit és ezt az információt arra használja fel, hogy még jobb ajánlatokat készítsen számukra.

Pinterest analitika

Ha pedig még több információt szeretne gyűjteni a hatékonyság érdekében…

Az oldal Analitika elemzése biztos módja annak, hogy megtanulja, mi az, ami működik a közönség számára és segíthet a Pinterest marketing stratégiának az optimalizálásában. A business Pinterest segítségével hozzáférhet az összes alkalmazáson belüli elemzéshez. Könnyen megtekintheti, hogy profilja és a Pin-jei hány megtekintést kapnak havonta, melyik tartalma teljesít a legjobban és mekkora forgalmat irányít a webhelyére…

A több mint 200 millió felhasználóval rendelkező platform, és az ingyenes Pinterest üzleti profil olyan lehetőség, amelyet nem akar kihagyni.

Ez a tökéletes hely, ahol márkáját, vállalkozását és termékeit egy elkötelezett piacon mutathatja be számtalan érdeklődő előtt, amely vonzóvá teheti vállalkozását a célcsoportja számára.

Ideje létrehozni azokat a Pin-eket!

A Pallas Communication Reklámügynökség sokkal többet rejt magában egy klasszikus marketing tanácsadó vállalkozásnál. Bökönyi Norbert - az alapító - állandó lendülettel és lelkesedéssel keresi ügyfeleinek az újabb és újabb értékesítési megoldásokat. Valódi, hamisíthatatlan gyakorlati szakember, aki az életben is adott már el ezernyi terméket! Nem csak meséket sző arról, hogy hogyan kéne valamit felépíteni, hanem meg is valósítja a klienseinek a vágyait, elérendő céljait. Olykor a nulláról épít fel egy vállalkozást a terméktől, a weboldalán át, a komplett marketing kampányig. Már működő, profitot termelő vállalkozásoknak is szívesen segít a folyamatos, biztonságos megtérülés növelésében. Ezért azonban sokat kell dolgozni! Az áldozatos és folyamatos munka biztosítja az előrehaladást. Lépésről-lépésre meghozza a várt eredményeket. Legfőbb erőssége a konkrét eredmények realizálása mellett a komplex online marketing szemlélet. Úgy sakkozik a marketing eszközökkel: Google SEO, Google AdWords kampány, Facebook kampány, Email adatbázis építés, Hírlevél marketing, Hírlevél szövegírás, EDM kampány, Tartalomfejlesztés, Videó marketing, Affiliate marketing, Komplex médiavásárlás és kampány kivitelezés, hogy abból kézzelfogható, folyamatosan növekvő értékesítés történik. Bár rendszeresen hívják előadónak, folyamatosan publikál, mégis a legnagyobb kitüntetés egy őszinte köszönet, hála az ügyfeleitől.

Rólunk és a blogról

Bökönyi Norbert Online marketing expert

Bökönyi Norbert - Online marketing expert/Database marketing specialist

Hogyan érheti el Ön is üzleti céljait? Hogyan fog Önnek is teljesülni az online értékesítésben áhított célkitűzése? Mi ismerjük a receptet! Kipróbáltuk, megsütöttük, működik. Megkóstolja? A puding próbája...

Jelentkezzen INGYENES elemzésünkre! (Rövidesen elérhető)

Az internetes ügyfélszerzés egyik alapját azok az érdeklődők képezik, akik a Google keresőből találnak rá a weboldalára. Ezzel a látogatószerzési módszerrel egy folyamatos, masszív ügyfélkört tud képezni Ön is, amelyet aztán más marketing eszközökkel tovább atud bővíteni. ITT ÉS MOST EGY INGYENES SEO ELEMZÉST KÍNÁLUNK ÖNNEK!

101 hasznos tipp... Rövidesen!

Online marketing segítségre van szüksége? Keressen minket bátran!

Csaba Mile
Csaba Mile
12:34 17 Jun 20
after 2 years of collaboration, professionalism and flexibility resulted in a Google Ads business that produced very... good metrics. I can only recommend :)read more
Andrea Kovács
Andrea Kovács
12:40 20 Apr 20
Norbert, We are very grateful for your resilient attitude in a crisis situation, for your loyal behavior towards us.... Thanks for the "Free Webinars" from which we got a lot of good ideas too. And thank you for the extra time you took to get us out of the chase as well. Andrea Kovácsread more
István Szabó
István Szabó
17:40 23 Nov 19
During the ordering process, Google Ads ads management, SEO building and Facebook ad management were discussed. I... didn't have any problems. While the Pallas Communication team is not lightning fast, it puts on the table extremely precise work and I thank them for their outstanding results. A professional team, they do an outstanding job in our online marketing. Norbert Bökönyi is the best Adwords and Internet marketing expert for me. We need to slowly increase the quantities we order from our suppliers, and we have received as many orders as he has managed our Google Adwords account and marketing. Thank you for the results.read more
László Németh
László Németh
09:48 19 Nov 19
Slowly For two years we have been working with the agency, the service I received and the ideas have exceeded my... expectations. We use Google Ads, AdWords and SEO services and we achieved good results in all three areas.read more
Ádám Kiss
Ádám Kiss
07:29 25 Oct 19
Thank you very much for your work on our Facebook and Instagramm pages and for all the great ideas and friendly... attitude!read more
See All Reviews

Még több izgalmas poszt?

Nézze meg az összeset

Ön mit szól ehhez?